Türkiye den de para çekebileceğim freelance site biliyormusunuz?

TURKHACKER2009

Kıdemli Üye
20 Eyl 2021
2,545
693
24
Python öğrenip bu tarz freelance sitelerden iş ilanı alabilceğim aklıma geldi ınstagramda da bir video görmüştüm fakat türkiyede paypal olmadığı için parayı çekemiyorsunuz ve ya sitede başvuru sıkıntıarı var vesaire vesaire sizin tavsiye ettiğiniz bu tarz bir site var mı?

Not: Kendimi geliştirmem gerektiğinin farkındayım hemen python öğrendim hemen iş alayım kafasında değilim.
 

thebeard

Özel Üye
15 Mar 2018
3,504
1,047
Upwork sitesinden Payooner yardımı ile çekim işlemi yapabilirsiniz. PayPal'da olduğu gibi komisyon alıyor fakat oldukça düşük.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.