Yapay zeka nereye gidiyor!!!

black door

Yeni üye
7 Tem 2023
27
8
Yapay zekaya hack öğretseler toolları falan filan zaaten internette sınırsız kaynak var hepsini öğrenmesi fazla sürmez .Eğer bu yapılırsa durdurulamaz bir hacker olmaz mı ?SİBER GÜVENLİK UZMANLARININ GELECEĞİ NE OLACAK?
 

WHITERUBY

Uzman üye
20 Şub 2023
1,755
1,712
Evet hackerlar durdurulamaz olacak, yapay zeka'nın Web'e erişimi ile her türlü bilgiye ve kullanıcı bilgilerine sahip olacaktır. 1 açığın dahi bulunmasıyla işler çok kötü yöne gidecek.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.