SSL sitede SQL injection

GreeDy2

Yeni üye
1 May 2020
38
7
Berlin
SSL sertifikalı bir sitede SQL açığı bulunuyor. SQL açığını istismar etmek mümkün müdür? Mümkünse nasıl yapılabilir. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Konuya yanıt veren arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletirim.
 

Liprow

Katılımcı Üye
15 Şub 2021
417
533
https ile http arasında veri tabanı açısından sql sorgu diziliminde bir fark yoktur. Mevcut konuları inceleyerek açığı sömüre bilirsiniz.
 

GreeDy2

Yeni üye
1 May 2020
38
7
Berlin
Hocam bundan 4 5 ay önce bi ermeni haber sitesine rastlamıştım ssl olduğu için hata alıyordum ve peşini bıraktım. şimdi en azından öğrenirsem aşabilir ve yaptıklarıma bir şey katabilirim. yardımcı olursan sevinirim.

https ile http arasında veri tabanı açısından sql sorgu diziliminde bir fark yoktur. Mevcut konuları inceleyerek açığı sömüre bilirsiniz.
hocam denediğim zaman hata alıyordum ama https ile alakalı değilde başka bir şeyle alakalı olabilir mi?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.