Eski Oyun Cd'lerini Nasıl Bulabilirim?

centoğlu

Üye
18 Şub 2021
141
26
YERLİ TEKSAS
Cevap: Eski cdler

Merhabalar, genelde küçük şehirlerde rahatlıkla bulabilirsiniz, ama bulamaya da bilirsiniz, ne kadar eski bir oyun olduğuna bağlı biraz da, cd satan yerler şu anda illa vardır bilgisayarcıya gidip sorabilirsiniz belki vardır ve ya da sorabilirsiniz nerde bulabilirim diye eğer internet üzerinde almak isterseniz letgo, sahibinden, trendyol vb gib ikinci el olan yerde istediğinizi bulabilirsiniz

oyun için

sizin için bir tane link buldum 10 tane cd olduğunu söylüyor ama hangi oyunlar bilmiyorum. Çalıştığını söylüyor temiz olduğunu, ornek olarak bir tane buldum size.

Hangi oyunu oynamak istiyorsanız yazarak aratabilirsiniz daha kolay sonuç elde edebilisiniz.
 

sαw

Katılımcı Üye
18 Ocak 2019
593
8
Antalya
Internet kafelere sorabilirsin . Fakat suan kapanma yuzunden hepsi kapali . Bizde win xp orjinal cd'si gibi bircok oyun cd'si var . Atmazlar asla eski oldugu icin . Digerleride saklamistir diye dusunuyorum . Cunku eskiden cd ile yuklerdik .
 

'Halaskâr

Kıdemli Moderatör
4 Ara 2020
1,193
1,086
Midgard
Eski kitapçılarda veya efemera satan yer veya bu yerlerin sitelerinden satın alarak bulabilirsiniz...

mesela ben sizin için örnek olarak bir eski kitap sitesinden çeşitli oyunlar buldum.. bu oyunların fotoğrafı ve linki aşağıdadır..

bandicam-2021-05-07-13-53-27-762.png


https://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=oyun+cd%27si

Ben örnek araştırma olarak oyun + cd'si diye arattım ama başka kelimelerle aratılırsa başka oyunlara ulaşılabilir...

Ayrıca oyunların isimlerini biliyorsanız, oyunların ana sitelerinden (diablo.com, neverwinternights.com gibi) ya da çeşitli yerli ve yabancı program sitelerinden (örneğin: warezturkey.org, zamunda.net) gibi sitelerden bir sürü eski ve yeni oyuna ulaşabilirsiniz.


Eğer bana oyun tavsiyesi için sorarsanız, Never Winter Nights I ve II ile Baldur's gate I, II ve III'ü öneririm..
Bir de fırsatını bulursanız Anatolia M.U.D. 'ı öneririm..Text based frp oyunu..:gozkirpan




Sevgi ve Saygılarımla,
Kaptan Swing
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.