e-ticaret mi borsa mı?

norv

Üye
15 Haz 2023
61
13
iyi günler
sizce hangisi daha çok para kazandırıyor ayrıca artı ve eksi yönlerini yazarsanız minnettar kalırım
 

Rewan

'Türk ün yaveri
26 Kas 2020
1,979
1,470
Konum
Borsa işi biraz şansa kalmış ama e ticaret senin azmine bağlı para kazandırıyor, ikiside kazandırır yada kaybettirir
 

dfark0

Yeni üye
17 Mar 2023
20
6
Her ikiside uzun vaade de kazandıran bir şey, öncelikle bunu belirtelim.

Her ikisininde kesin ve garanti yolları olmadığından dolayı bu konuda şu daha çok kazandırır diyemeyiz. E-ticarette bir mağaza tutturursanız düzenli ve akan bir geliriniz olur. Borsada ise durum çok daha farklıdır. Bir gece E ticaretten yılda toplam kazanacağınız parayı borsada kazanadabilirsiniz kaybededebilirsiniz. Borsa risklidir ve işin ehli olmadan işe girmeniz sizi zarara sürükler. Sağlam bir E ticaret eğitiminden sonra ise e ticarette ortalama 9 ayda bir gelir akışı sağlayabilirsiniz kendinize. Ancak neden ikisini birbirinden ayırdığınızıda anlamadım, ikisini birden yapabilirsiniz. Şansın nereden güleceği belli olmaz.

E ticaretle uğraşan biri olarak söyleyebilirimki dolar üzerinden kazandığınız parayı diğer gelirlerle karşılaştırmak saçmadır. İlla birinden devam edecekseniz tavsiyem e ticarettir.
 

WHITERUBY

Uzman üye
20 Şub 2023
1,676
1,571
🔱
Parana bağlı. Eğer ki az paran varsa borsaya girebilirsin. Sermaye biriktirdikten sonra işi öğrenir e-ticaret'e girerdim. Tabi bu benim yönelimim.
 
13 Mar 2023
220
50
Star Stream
Borsa işi biraz şansa kalmış ama e ticaret senin azmine bağlı para kazandırıyor, ikiside kazandırır yada kaybettirir
bana göre tam tersi e ticaret şans işidir öne çıkacağının bi garantisi yok sonuçta ama borsada eğitimlerini alıp grafikleri düzgün takip eden biri kar etmese bile zarar da etmez ve bu eğitimler çok pahalı yada aşırı zor şeyler de değiller
 

'Börteçine

Yaşayan Forum Efsanesi
25 Şub 2016
7,575
767
anlarsan kesinlikle borsa 1 senelik bes fonlarıyla bile oynayınca hiç bir şey yapmadan günlük 150-200 getirisi var bunu bes ile değilde kendin yaptığını düşünürsek çok iyi kazançlar elde edilebilir ama dediğim gibi sadece işten çok iyi anlamak gerekli
 

jokkan

Katılımcı Üye
17 Nis 2020
255
10
Hangi alanda daha iyi olduğuna bağlı. Borsada güzel analiz yapıyosundur mevcut durum ve gelecek hakkında bilgin vardır, grafik falan çizebiliyosundur borsa öneririm.
Ama çevren çok geniştir site kurup e ticaret yapınca fazla etkileşim alacağından eminsindir, yazılım bilgin vardır. E ticaret öneririm.
 
19 Haz 2023
232
153
Ankara
E ticarette ürünleri takip etmek reklamlar derken borsada belirli paran varsa belirli coinler vs alarak al sat yaparak kolay para kazanabilirsin ama unutma bu işler risktir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.