ICQ, Google Play Store'dan kaldırıldı mı?

rufiqcavadov

Katılımcı Üye
21 Eyl 2019
919
140
Merhaba. Az önce Google Play Store'da ICQ diye arattım indirmek için ama Something Went Wrong diyor. Yani birşey ters gitti. Normalde This app doesn't support in your country yazar eğer ülkemde desteklenmiyorsa ama onu da yazmıyor iş burasında. Bu arada Something Went Wrong nasıl yazdı derseniz de resmi sitesinde Android işletim sistemine sahip indirme bağlantısına tıkladım. Bu esnada da dediğim gibi Play Store'a attı Beni ve something went wrong hatası verdi.
 

saqow

Üye
27 Mar 2023
110
26
APK olarak indirmesine indiririm de çalışır mı sorunsuz. Çünkü güncelleme almayacak o yüzden sorun olur.
İlk önce fake no varsa giriş yapmani tavsiye ederim ikinci olarak bu gibi konulari burda acmamani cunku burda illegala izin vermiyorlar ucuncu olarak ise baska turlu indirmenin yolu yok en son hali apk olarak dustugu zaman ancak indirebilirsin
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.