Klavyem Çalışmıyor

Kor͏kut

Yeni üye
8 Haz 2022
2
0
Merhaba arkadaşlar, bir süredir laptop klavyemde (bazı) tuşlar ara ara çalışmıyordu bazen 1 bazen 3-5 kere aç kapa yaptığımda düzeliyordu. Şimdi 2-3 gündür hiç düzelmedi tüm klavye değil ama bazı tuşlar hala çalışmıyor mesela capslock numlock enter ve diğer normal harfler çalışabiliyor ama a-s vb. diğer harflere basmıyor sadece ekran klavyesinde sorunsuz çalışıyor. İşin kötüsü garanti çalışır diyerek harici usb q klavye aldım onda da aynı şekilde çalışan tuşlar çalışıyor çalışmayan aynı tuşlar yine çalışmıyor. Lütfen yardımcı olun sınava giremiyorum süresi dolacak.

(Komple Sıfırladım Format Attım Olmuyor)
 

Kor͏kut

Yeni üye
8 Haz 2022
2
0
Çözüme ulaşmıştır, ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.
(Bilgisayarcıya gitmek yerine telefonda anlattığımda “Çip” arıza yaptığı için olduğunu ve benim laptop Hometech olduğu içinde parçasını bulması imkansızmış maalesef laptop çöp oldu.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.