visual studio code

xcez

Yeni üye
19 Tem 2023
16
0
chatGPT den 1 den 99999 a kadar bütün sayıları denemesi için bir brutforce yazmasını istedim (python) yazdığı kodu vs code ye yapıştırdığım zaman bir sürü hata çıkıyor benmi biryerde yanlış yapıyorum anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

EDİT:ben yazdırdığım bu kodu termnal dışında başka biryere yazdırmak istiyorum nasıl yaparım?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

dfark0

Yeni üye
17 Mar 2023
20
6
Hataları atarsanız inceleyip çözüm sunabiliriz, onun dışında yapay zekanın yazdığı kod dizileri her zaman kusursuz olmaz. Ve uyarı ile hata farklı şeyler belki sadece uyarı veriyordur. Kendiniz bir kaç günlük araştırma ile çok daha temiz bir kod yazabilirsiniz.
 

xcez

Yeni üye
19 Tem 2023
16
0
sorunları çözdümpython eklentisini yeniden yükleyerek fakat ben yazdırdığım bu kodu termnal dışında başka biryere yazdırmak istiyorum nasıl yaparım?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.