web tasarım ve kodlama okunur mu?

Jieo

Üye
27 Tem 2023
91
27
merhaba web tasarım ve kodlama okunur mu yani okusam iş bulabilir miyim acaba gerek uzaktan gerek ofis içinde aşağı yukarı maaşı ne kadardır?
iş bulma konusunda çok bilgili değilim ancak kendin de youtube veya udemy gibi platformlardan öğrenebilirsin web tasarımı ve artık hazır site oluşturma çıktı yapay zeka veya çeşitli siteler var çok ihtiyaç olduğunu sanmıyorum
 

teux

Katılımcı Üye
23 Ocak 2023
961
11
1,355
merhaba web tasarım ve kodlama okunur mu yani okusam iş bulabilir miyim acaba gerek uzaktan gerek ofis içinde aşağı yukarı maaşı ne kadardır?
Hangi bilişim bölümünde okursanız okuyun, iş bulup bulamama şansınız tamamen sizin kendinizi ne kadar geliştirdiğinize bağlı bir durum. Web alanında kendi fikrim frontendden ilerleyecekseniz html css ve ileri düzey javascript bilginiz olması gerekmete rekabet çok var iş veren siz ile rakiplerinizi değerlendirirken bir farkındalığınız olmalı.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.