Python Dersleri Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz?

turkhacker28

Yeni üye
3 Ağu 2023
19
6
merhaba tht uyeleri python indirme kurma hack yapma vb seyleri yapmak kisacasi python dersleri almak istyorum yardimci olurmusunuz









atin ustundeki turk degilse yuktur
 

crax6

Üye
8 Ara 2022
86
21
Dünya
Bu konu ile arkadaş sadece Turtle kütüphanesini öğrenebilir, Paint ile 30 saniyede yapacağı şeyi bunla 5 dakikada yapar. Veri bilimi dışında gereksiz. Hacking için kullanılmaz.
Teknik olarak haklısınız ama el pratiği ve yaptıklarının sonucunu hemen görmesi açısından bence başlangıçta mantıklısı o gibi geldi.
Örneğin hazır bir keyloggerla birinin bilgisayarına sızmak 1dk ama sıfırdan keylogger yazıp onu test etmek vs. en az yarım saat
Tabi bu benim görüşüm en doğrusunu arkadaş kendine göre en rahat nasıl olursa onu tercih eder.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.