Pkk'nın Sözde Suikastçişi Bekir Kına Ex Oldu!

pkk-aaCy_cover.jpg.webp


MİT tarafından Irak’ın kuzeyinde düzenlenen operasyonda PKK’nın sözde suikastçisi ve eylem düzenlemek için eğitilen ’Bawer Botan’ kod adlı Bekir Kına etkisiz hale getirildi.

Öldürülüş Anı :

Emniyet ve MİT mensuplarına suikast için eğitime alınan PKK’lı terörist Bekir Kına, Türkiye’ye 150 kilometre mesafede nokta vuruşuyla etkisiz hale getirildi.


Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, İstanbul’da PKK’nın gençlik çalışmalarında yer alan ve 2019’da Irak’a giderek örgütün kırsal yapılanmasına katılan Bekir Kına, İran ve Irak’ta terörist faaliyetlerde bulundu. MİT, teröristin Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet ve MİT mensuplarına suikast için Türkiye’ye yaklaşık 150 kilometre mesafedeki Irak’ın Süleymaniye kentinde eğitildiği belirledi. Saha ajanları, kısa ve uzun namlulu silahlarla yoğun eğitim alan ve kaçak yollardan Türkiye’ye gönderilmek istenen Kına’yı yakın takibe aldı.



Kaynak:Hürriyet,Ajans Haber
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.