Çalınan İnstagram Hesabımı Nasıl Geri Alırım?

2 Şub 2022
93
38
{{*-KOD YEŞİL-*}}
merhaba dostlar instagram hesabım çalındı hiçbir şekilde oltalama saldırıya düşmüyor geri almam için bi çözümü var mı herhangi bi temas olmadan karşıyla
şimdiden teşekkür ederim
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

BayZorro

Katılımcı Üye
4 Tem 2013
471
3
48
Everywhere
merhaba dostlar instagram hesabım çalındı hiçbir şekilde oltalama saldırıya düşmüyor geri almam için bi çözümü var mı herhangi bi temas olmadan karşıyla
şimdiden teşekkür ederim
Merhaba,

Normal şartlarda bu tip işlemler yapıldığında İnstagram size bir mail göderir. Bu işlemi siz yapmadıysanız hesaba güvene alın diye. Mailinizi kontrol etmediniz mi acaba?
 

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,321
120
4,776
Normalde bunun için kaba kuvvet saldırısı uygulanır ancak o tarz yöntemler, Instagram gibi büyük firmalarda pekte işlevsel çalışmıyor.
 

OnTrigger

Üye
21 Eyl 2022
222
72
Oltalama olmadan brute force falan sökmez Instagram'da. En iyi yöntem temasa geçip bilgileri almaktır yoksa koskoca devi hackleyip veritabanından şifreli veriyi almak her yiğidin harcı değil.
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,416
49
969
Merhabalar

eğer kişisel bilgileriniz tamamen değiştirilmişse tek yapacağınız instagram desteğe başvurmaktır.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.