Bilgisayarımın bellek kullanımı aniden 43% oldu ve artıyor!

Novruzz121

Üye
13 Mar 2022
57
11
Merhaba dün bilgisiyarımı açdım mavi bi ekran geldi onan sonra bilgisiyardımda pubg oynuyordum aniden kasmaya başladı yeniden başlatım bilgisiyarı ve yine mavi ekran geldi tam yazıları okuyamadım amma aşağıda bir 100% Complete yazdı ve açldı onan beri bilgisiyarım kasdırıyor.Şimdi görev yöneticimden bakıyorum.Bellek 43% kulanılıiyor.Sorun nedir nasıl çözerim?
 

OnTrigger

Üye
21 Eyl 2022
222
72
bellek boşta %43 ise sıkıntı olabilir ama pubg oynarken öyleyse sıkıntı yok. genelde ssd yada hdd'de arıza olunca böyle yük bindiriyor sisteme hangisi varsa sende kontrol et. kablolarını sök tak başka sata slotuna takıp öyle dene.
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,416
969
Merhabalar

bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra arka planda çalışan uygulamalara bakınız eğer virüs varsa oda çok fazla bellek yiyor olabilir.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.