Termux ile hacker olunabilir mi?

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,406
961
Merhabalar

hackerlık gayet geniş bir alandır ve asıl amacı açıkları fark edip ya bu açıklardan faydalanıp kötü şöhrete sahip olmak yada haber vererek iyi şöhrete sahip olmaktır sadece termux kullanarak hacker olunmaz en azından benim düşünceme göre öyledir en az 1 alanda uzmanlaşıp o alan üzerinde yapılan hataların direkt olarak fark edip bunu kendine göre kullanmaktır yani 1 program veya başka bir kısmı olarak olmanız mümkün değildir hacker olanların bilgi seviyesi çok üst düzeydedir 3 4 site hackleyenler asla hacker olarak tanımlanmaz ama bu yolun yolcusu olarak görülebilir.

İyi Forumlar
 

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,312
4,767
Hacker dediğimiz kişiler sadece hacking yapanlara denmez. Çok iyi derece de sistem bilgisi olan insanlara hacker demek daha doğru.
Bir bakkal sitesine indeks atınca veya rat atınca hacker olunmaz. O yüzden Termux, tek başına hacker olmak için yetmez.
Bu: TIKLA yazımda bahsettiklerimi öğrenerek başlayabilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.