PhpMyAdmin'den Siteye Girenleri Görebilir Miyiz?

Artemis0

Üye
20 Şub 2022
57
5
Merhaba Artemis0,

Tam olarak siteye girenlerin sayısını mı, bilgilerini mi, IP adreslerini mi, nelerini görmek istiyorsun? PHPMyAdmin'de öyle bi özellik olduğunu düşünmüyorum.

İyi Forumlar...
İp lerini görmek istiyorum peki görebilme şansım varmı farklı bir yerden xampp ile çalıştırıyorum.
Phpmyadmin üzerinde öyle bir özellik yok ancak PHP ile siteye girenlerin log kayıtlarını Phpmyadmin üzerine kaydedecek bir script yazılabilir.
nasıl yazabilirim
 

V3YS0Z

Deneyimli Moderatör
3 Şub 2015
2,498
661
Türkiye Cumhuriyeti

AhmedE

Üye
10 Haz 2023
139
63
Area 51
Merhaba, PhpMyAdmin ile siteye girenleri görmenin birkaç yolu vardır. Bunlardan biri, sitenize girenlerin IP adreslerini ve hangi sayfaya bağlandıklarını gösteren “En Son Ziyaretçiler” özelliğini kullanmaktır. Bu özellik, Cpanel kontrol paneli üzerinden erişilebilir. IP adresleri, kullanılan tarayıcılar ve hangi sayfaya bağlandıkları gibi ayrıntıları görebilirsiniz

Alternatif olarak, sitenize girenlerin bilgilerini kaydedebilirsiniz. Bu işlem için PHP kodu kullanabilirsiniz. Örneğin, sitenize girenlerin IP adreslerini kaydetmek için $_SERVER['REMOTE_ADDR'] kodunu kullanabilirsiniz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.