Nasıl Hesap Hacklenir?

yuathay

Katılımcı Üye
7 Mar 2023
377
4
180
Gitti
bu işlere yeni başladıysan tool falan kullanarak bunları yapman çok zor zamanla herşeyi anlayacaksın
sadece ilerde hangi alanda çalışmak istiyorsan onu ayarla
ve bu iş için ----hangi programlama dilleri gerekli neler ogrenmeliyim neler yapmalıyım-----bunları ogren ve kendini geliştirmeye çalış
illegal işlerdende uzak dur hesap çalma falan tek şikayette anında bulurlar
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,427
49
973
Merhabalar

buyurunuz burada uygulamalı anlatım vardır en azından aklınızda bir fikir oluşacağına eminim.

İyi forumlar
 
hesap nasıl patlatılır ben daha önce bir yöntem buldum da çalışmıyor
Selamlar,

Forumdaki yöntemler aslında hepsi çalışmakta.Sadece burda kişinin kabiliyeti ile ilgili bir durum vardır.1 Sosyal Mühendisliği iyi yapabiliyormusunuz. 2.Ciddi bir şekilde emek veriyormusunuz bunlar önemli.Çünkü bir kişinin hesabına girer iken gizlilikte şart.Sizi ihbar ederse ip adresinizden polisde müdahale edebilir.Gizliliği araştırmanızı öneririm.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.