Telegram Mesaj Botu Nasıl Yapılır?

CRİXİSED

Üye
27 May 2022
74
7
beyler sımdı ben reklen amaclı bı uygulama mı desem botmu desem tam bende anlayamadım ne oldugnu ondan yapmak ıstıyorum ama nasıl yapılacagını bılmıyorum gereksımler nedır hıcbır sey bılmıyorum. internette satan kısıler gordum yanı tek seferlık bısey olucagı ıcın 1 aylık suresı olan bıseye o kadarda para vermek ıstemıyorum ornek vıdeonun lınkını asagıya bırakıyorum yardım edersenız sevınırım.

https://www.youtube.com/watch?v=ZT7YXQWOLFI
 

'Albatros

Uzman üye
7 Mar 2023
1,357
14
875
anka.html
Github üzerinde otomatik bir şekilde sürekli olarak mesaj atan programlar bulursun kodlarını incelersin ona göre kendinde düzenleyebilirsin.
Ek olarak, belli bir mesajdan sonra spama düşüyor. Bunun için birden fazla telegram hesabının olması gerek.
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,432
49
981
Merhabalar




burada ki konuları incelerseniz size yardımcı olacaktır işinizi tamamen çözmese bile en azından aklınızda bir fikir oluşturacaktır.

İyi Forumlar
 

CRİXİSED

Üye
27 May 2022
74
7
Merhabalar




burada ki konuları incelerseniz size yardımcı olacaktır işinizi tamamen çözmese bile en azından aklınızda bir fikir oluşturacaktır.

İyi Forumlar
teşekkürler hocam bakıyorum
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.