Sızma Testleri Hedef Instagram Hesabının Şifresi Bulunabilir Mi?

16 May 2023
139
2
42
23
TÜRKİYE
Bu Uygulamaları Kullanabilirsin;
1 mSpy
Bu Instagram şifre kırma aracının en temel özellikleri, tüm mesajları izleyebilmesi, sohbetleri ve bağlantıları takip edebilmesidir. Birinin Instagram hesabını izlemeye başlamadan önce iki aşamalı bir işlem kullanır. mSpy ayrıca Whatsapp taki mesajların okunmasına, paylaşılan fotoğrafların görülmesine hatta imessage daki mesajları dahi görebilmenizi sağlar.
2 Spyzie
Instagram şifrenizi öğrenmenize yardımcı olacak en güvenilir ve iyi Instagram şifre kırıcı uygulamalarından biridir. Spyzie yi kullanmak için bir hesap oluşturmanız ve ardından uygulamayı kullanmak istediğiniz cihaza yüklemeniz gerekir. Spyzie hem Android hem de iOS cihazlarla uyumlu olarak çalışmaktadır
3 Instagram Password Decryptor
Arayüzü kullanıcı dostu ve kullanışlı olan aracı kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşabileceğinizi düşünmüyoruz. Tüm seçenekleri orta kısımda açıkça görecek, tek yapmanız gereken Kurtarmayı Başlat (Start Recovery) seçeneğine tıklamaktır. Bu andan itibaren geriye bir tek yazılımın hünerlerini sergilemesini beklemek kalıyor.

Kullanıcı adı ve şifre gibi bilgiler, HTML, XML, TXT veya CSV dosyası oluşturularak ayrıntı şekilde karşınıza çıkacak. Ancak bu araç, bir sözlük veya kaba kuvvet saldırısı kullanarak şifreleri kırmaz. Yalnızca web tarayıcınızda bir yere gizlenmişlerse o şifreleri bulabilir.
4 SuperiGram
Tamamen güvenli olan araçtır. Dolayısıyla kullandığınızda yasal sorunlar hakkında endişelenmenize gerek yoktur. İndirme sorunu olmadığı için de kullanımı kolaydır.

Programın bazı temel özelliklerinden bahsetmek gerekirse:

  • Uygulama, hedef Instagram hesabını hacklemek için bir şifre üreticisi kullanıyor.
  • Hedef cihazı hacklemeye ve fotoğrafları, videoları ve diğer medya dosyalarını görüntülemeye yardımcı olur.
  • Bu yazılımın kullanımı ücretsizdir.
  • Basit bir kurulum ve kullanım sürecine sahip olduğu için uygulamayı kullanmak için teknoloji konusunda bilgili olmanıza gerek yok.
5 FlexiSPY
FlexiSPY ile hedef cihazdaki tüm Instagram mesajlarını takip edebilirsiniz. Ayrıca Facebook, Snapchat gibi diğer sosyal medya hesaplarında sorunsuzca çalışır.

Program ile hedef cihazın GPS konumunu görebilir, sesli aramalarını dinleyebilirsiniz. Uygulama gizli modda çalışabildiği için kişi farkında olmadan cihazı takip edebilirsiniz.

Uzaktan izleme özelliğinin de bulunduğu FlexiSPY’ın bazı temel özellikleri şunlar:

  • Gizli modda çalışabiliyor.
  • Fotoğraflara ve diğer dosyalarına erişim elde edersiniz.
  • Keylogger özelliğini kullanır.
  • Konum izleme özelliğine sahiptir.
6 uMobix
Bu program ile hedefteki kişinin Instagram hesabına tam erişim sağlayabilirsiniz. Yalnız programın verimli bir şekilde çalışması için ücretli sürümü kullanmanızı öneririz.

Bu program Android ve iPhone’larda sorunsuzca çalışmaktadır. iPhone kullanıcıları için jailbreak gibi işlemlere gerek yoktur.

Yazılımın kurulumu oldukça kolaydır. Bunun için şu adımları takip edin:

  • İlk olarak, bir abonelik planı seçmeniz ve ödemeyi tamamlamanız gerekiyor.
  • Aldığınız e-postayı kullanarak uygulamayı akıllı telefonunuza yükleyin.
  • Uygulama, takip etmek istediğiniz hesapla ilgili veri göndermeye başlayacak.
  • iOS kullanıcıları, veri güncellemelerini almak ve hedef kullanıcıyı izlemek hedefiçin iPhone’daki iCloud hesap bilgilerine sahip olmalıdır.
uMobix’in temel özelliklerinden bahsetmek gerekirse:

  • Hedef hesaba tam erişim sağlayabilir, hesap içerisinde özgürce gezinebilirsiniz.
  • Instagram mesajlarını okuyabilir, akışını kaydırıp hesabın takipçilerini izleyebilirsiniz.
  • Android kullanıcıları için gerçek zamanlı izleme özelliğine sahiptir.
  • Veri güncellemeleri her 5 dakikada bir sağlanır.
  • 7/24 müşteri desteğine sahip olursunuz. Ekip, herhangi bir sorun yaşadığınızda hızlı bir şekilde çözülmesini sağlar.
7 Aispyer
Aispyer, sosyal medya hesabı üzerinden birisini izlemek için kullanılabilecek en iyi programlardan biri olarak kabul edilmektedir. Bu araç ile hedef kişileri veya çocuğunuzun online aktivitelerini takip edebilirsiniz. Birinin kişisel mesajlarını, fotoğraflarını ve diğer dosyalarını kontrol etmek için de tercih edebilirsiniz.

Bu araç, hedef cihazki telefonda girilen mesajları kaydedebilmek için keylogger özelliğine sahiptir. Aispyer ile bir telefona tam erişim sağlayabilir ayrıca birinin konumu hakkında gerçek zamanlı bilgi edinebilirsiniz.

Bu uygulama ile mesajları, resimleri ve diğer verileri kontrol edebilirsiniz. Dolayısıyla bir Instagram hesabının şifresini kırmak istiyorsanız, Aispyer iyi bir seçim olabilir. Kullanımı kolay ve güvenilir olan Aispyer’i deneyebilmek için 0,50 dolar ödeme yapıp deneme sürümünü elde edebilirsiniz.
8 EFuzz
WFuzz, web uygulamalarını güvenlik açıklarına karşı test etmek için kullanılan bir araçtır. Instagram veya başka herhangi bir web uygulamasının güvenliğini test etmek için kullanabilirsiniz. Bu da herhangi bir Instagram hesabının zayıf şifresini WFuzz ile kırabileceğiniz anlamına geliyor.

Instagram’ı test etmek üzere WFuzz’ı kullanmak için web uygulamasının URL’sini ve uygulamaya karşı test edilecek yüklerin bir listesini belirtmeniz gerekir. Ardından uygulamaya istekler göndermek ve güvenlik açıklarını aramak için yanıtları analiz etmek için WFuzz’u kullanabilirsiniz.
9 THC Hydra
THC Hydra, Instagram gibi sosyal ağları da kapsayan bir şifre kırma programıdır. Bir bilgisayarda çalıştırılan bir komut satırı aracı olan THC Hydra, Instagram da dahil olmak üzere çeşitli sistemlerde şifre kırma saldırıları gerçekleştirmek için kullanılabilir.

Instagram şifrelerini kırmak adına THC Hydra’yı kullanmak için, potansiyel şifrelerin bir listesine ve bunları araca beslemenin bir yoluna ihtiyacınız olacak. THC Hydra çok çeşitli farklı kimlik doğrulama protokollerini desteklediğinden, Instagram’ın kullandığı belirli kimlik doğrulama sistemini de bilmeniz gerekir. Bu bilgiye sahip olduğunuzda, doğru şifre bulunana kadar her olası şifreyi denemek için THC Hydra’yı kullanabilirsiniz.
10 XNSPY
XNSPY, birinci sınıf bir Instagram şifre kırma aracın olarak bekleyeceğiniz tüm işlevlere sahiptir. XNSPY ile şifresini kırmak istediğiniz Instagram hesabına ait tüm gönderileri görebilirsiniz.

XNSPY, hedef hesaptaki tüm paylaşımların bir yedeğini alır ve mobil cihazların arka planında gizli bir uygulama olarak çalışır. XNSPY ile ilgili tek dezavantaj, programı fiziksel olarak hedef hesabın telefonuna yüklemeniz gerekmesi.

Bir kişinin Instagram hesabını görüntülemek için XNSPY’yi nasıl kullanmanız gerektiğine dair adımlar şunlar:

  • XNSPY’ın web sitesine giderek öncelikle oturum açın, ardından programı hem kendi telefonunuza hem de hedef cihaza kurun.
  • Uygulamanın verileri hedef hesaptan XNSPY’daki panoya aktarması için 48 saat kadar bekleyin.
  • Şimdi cp.xnspy.com‘da oturum açıp oturum açma bilgilerinizi girin.
  • Buradan nanoya gidip Fotoğraflar‘ı (Photos) ziyaret edin.
  • Şimdi Ara (Search) seçeneğine tıklayın.
  • Ardından Instagram’ı seçin ve ‘Bugün’, ‘Bu Ay’, ‘Bu yıl’ veya ‘Tümü’ arasından bir zaman aralığı belirleyin.
  • En son tekrar Ara seçeneğine tıklayın.
Bu yöntemden faydalanabilmeniz için XNSPY’a ücretli olarak abone olmanız gerektiğini unutmayın.
11 SpyBuuble
SpyBubble uygulamadaki tüm aktiviteyi izlemenizin yanında uygulamayı uzaktan tam kontrol edebilmenize olanak tanır. Bunlar bir hackerin takipçi eklemesine veya çıkarmasına, resimlere yorum yapmasına veya uygulamanın ayarlarını değiştirmesine olanak tanısa da bu değişiklikler, kullanıcı tarafından mutlaka fark edilecektir.

Ancak Instagram hesabını takip etmek söz konusu olduğunda, SpyBubble bu listedeki diğer uygulamalar kadar iyi çalışır. Uygulama ile tüm mesajları okuyabilir, paylaşılan fotoğraf veya videoları izleyebilir, kullanıcının iletişim listesine erişebilir, kullanıcı adlarını alabilir ve her mesaj için tarih ve zaman damgalarını görebilirsiniz.

Uygulama son derece güvenlidir ve hedef cihaza yüklendiğinde hiçbir şekilde görünmeyecektir.
12 Hoverwatch
Hoverwatch, Instagram etkinliğini izlemek ve takip etmek için özel olarak tasarlanmış sofistike ve güçlü bir Instagram hack aracıdır. Bu aracın birincil amacı, kullanıcılara Instagram kullanımının çeşitli yönleri hakkında ayrıntılı ve derinlemesine içgörüler sağlamaktır.

Hoverwatch’tan yararlanarak, bireyler kendi Instagram davranışları hakkında kapsamlı bir bilgiye sahip olabilir, çalışanlar veya aile üyeleri de dahil olmak üzere başkalarının faaliyetlerini yakından izleyebilir.

Hoverwatch, Instagram kullanımının çeşitli unsurlarını izleme ve analiz etme becerisiyle öne çıkmaktadır. Kullanıcılar tarama geçmişi, kullanım modelleri ve platform içindeki etkileşimler gibi değerli bilgilere erişebilirler.

Bu araç, Instagram etkinliğine yüzeysel bir genel bakış sağlamanın ötesine geçerek ayrıntılara iniyor ve kullanıcıların, Instagram’ın nasıl kullanıldığına dair bütünsel bir resim elde etmelerini sağlıyor. Instagram davranışlarını izlemek için Hoverwatch kullanan bireyler için bu araç, kendini yansıtma ve kişisel gelişim için değerli bir kaynaktır.

Kullanıcılar, kullanım modellerini ve tarama geçmişlerini analiz ederek, aşırı zaman harcadıkları veya verimsiz davranışlarda bulundukları alanları belirleyebilirler. Bu bilgiyle donanmış bireyler, platformdaki zamanlarını ayırma konusunda bilinçli kararlar verebilir ve daha sağlıklı çevrimiçi alışkanlıklar geliştirmek için çalışabilirler.
SANA ÖNERİM superigram ve uMıbix i kullanmak. Ama hepsine bakmakta tavsiye var(favorim XNSPY ;)BENİM FAVORİM XNSPY ;)
 

Zwo

Katılımcı Üye
Bu Uygulamaları Kullanabilirsin;
1 mSpy
Bu Instagram şifre kırma aracının en temel özellikleri, tüm mesajları izleyebilmesi, sohbetleri ve bağlantıları takip edebilmesidir. Birinin Instagram hesabını izlemeye başlamadan önce iki aşamalı bir işlem kullanır. mSpy ayrıca Whatsapp taki mesajların okunmasına, paylaşılan fotoğrafların görülmesine hatta imessage daki mesajları dahi görebilmenizi sağlar.
2 Spyzie
Instagram şifrenizi öğrenmenize yardımcı olacak en güvenilir ve iyi Instagram şifre kırıcı uygulamalarından biridir. Spyzie yi kullanmak için bir hesap oluşturmanız ve ardından uygulamayı kullanmak istediğiniz cihaza yüklemeniz gerekir. Spyzie hem Android hem de iOS cihazlarla uyumlu olarak çalışmaktadır
3 Instagram Password Decryptor
Arayüzü kullanıcı dostu ve kullanışlı olan aracı kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşabileceğinizi düşünmüyoruz. Tüm seçenekleri orta kısımda açıkça görecek, tek yapmanız gereken Kurtarmayı Başlat (Start Recovery) seçeneğine tıklamaktır. Bu andan itibaren geriye bir tek yazılımın hünerlerini sergilemesini beklemek kalıyor.

Kullanıcı adı ve şifre gibi bilgiler, HTML, XML, TXT veya CSV dosyası oluşturularak ayrıntı şekilde karşınıza çıkacak. Ancak bu araç, bir sözlük veya kaba kuvvet saldırısı kullanarak şifreleri kırmaz. Yalnızca web tarayıcınızda bir yere gizlenmişlerse o şifreleri bulabilir.
4 SuperiGram
Tamamen güvenli olan araçtır. Dolayısıyla kullandığınızda yasal sorunlar hakkında endişelenmenize gerek yoktur. İndirme sorunu olmadığı için de kullanımı kolaydır.

Programın bazı temel özelliklerinden bahsetmek gerekirse:

  • Uygulama, hedef Instagram hesabını hacklemek için bir şifre üreticisi kullanıyor.
  • Hedef cihazı hacklemeye ve fotoğrafları, videoları ve diğer medya dosyalarını görüntülemeye yardımcı olur.
  • Bu yazılımın kullanımı ücretsizdir.
  • Basit bir kurulum ve kullanım sürecine sahip olduğu için uygulamayı kullanmak için teknoloji konusunda bilgili olmanıza gerek yok.
5 FlexiSPY
FlexiSPY ile hedef cihazdaki tüm Instagram mesajlarını takip edebilirsiniz. Ayrıca Facebook, Snapchat gibi diğer sosyal medya hesaplarında sorunsuzca çalışır.

Program ile hedef cihazın GPS konumunu görebilir, sesli aramalarını dinleyebilirsiniz. Uygulama gizli modda çalışabildiği için kişi farkında olmadan cihazı takip edebilirsiniz.

Uzaktan izleme özelliğinin de bulunduğu FlexiSPY’ın bazı temel özellikleri şunlar:

  • Gizli modda çalışabiliyor.
  • Fotoğraflara ve diğer dosyalarına erişim elde edersiniz.
  • Keylogger özelliğini kullanır.
  • Konum izleme özelliğine sahiptir.
6 uMobix
Bu program ile hedefteki kişinin Instagram hesabına tam erişim sağlayabilirsiniz. Yalnız programın verimli bir şekilde çalışması için ücretli sürümü kullanmanızı öneririz.

Bu program Android ve iPhone’larda sorunsuzca çalışmaktadır. iPhone kullanıcıları için jailbreak gibi işlemlere gerek yoktur.

Yazılımın kurulumu oldukça kolaydır. Bunun için şu adımları takip edin:

  • İlk olarak, bir abonelik planı seçmeniz ve ödemeyi tamamlamanız gerekiyor.
  • Aldığınız e-postayı kullanarak uygulamayı akıllı telefonunuza yükleyin.
  • Uygulama, takip etmek istediğiniz hesapla ilgili veri göndermeye başlayacak.
  • iOS kullanıcıları, veri güncellemelerini almak ve hedef kullanıcıyı izlemek hedefiçin iPhone’daki iCloud hesap bilgilerine sahip olmalıdır.
uMobix’in temel özelliklerinden bahsetmek gerekirse:

  • Hedef hesaba tam erişim sağlayabilir, hesap içerisinde özgürce gezinebilirsiniz.
  • Instagram mesajlarını okuyabilir, akışını kaydırıp hesabın takipçilerini izleyebilirsiniz.
  • Android kullanıcıları için gerçek zamanlı izleme özelliğine sahiptir.
  • Veri güncellemeleri her 5 dakikada bir sağlanır.
  • 7/24 müşteri desteğine sahip olursunuz. Ekip, herhangi bir sorun yaşadığınızda hızlı bir şekilde çözülmesini sağlar.
7 Aispyer
Aispyer, sosyal medya hesabı üzerinden birisini izlemek için kullanılabilecek en iyi programlardan biri olarak kabul edilmektedir. Bu araç ile hedef kişileri veya çocuğunuzun online aktivitelerini takip edebilirsiniz. Birinin kişisel mesajlarını, fotoğraflarını ve diğer dosyalarını kontrol etmek için de tercih edebilirsiniz.

Bu araç, hedef cihazki telefonda girilen mesajları kaydedebilmek için keylogger özelliğine sahiptir. Aispyer ile bir telefona tam erişim sağlayabilir ayrıca birinin konumu hakkında gerçek zamanlı bilgi edinebilirsiniz.

Bu uygulama ile mesajları, resimleri ve diğer verileri kontrol edebilirsiniz. Dolayısıyla bir Instagram hesabının şifresini kırmak istiyorsanız, Aispyer iyi bir seçim olabilir. Kullanımı kolay ve güvenilir olan Aispyer’i deneyebilmek için 0,50 dolar ödeme yapıp deneme sürümünü elde edebilirsiniz.
8 EFuzz
WFuzz, web uygulamalarını güvenlik açıklarına karşı test etmek için kullanılan bir araçtır. Instagram veya başka herhangi bir web uygulamasının güvenliğini test etmek için kullanabilirsiniz. Bu da herhangi bir Instagram hesabının zayıf şifresini WFuzz ile kırabileceğiniz anlamına geliyor.

Instagram’ı test etmek üzere WFuzz’ı kullanmak için web uygulamasının URL’sini ve uygulamaya karşı test edilecek yüklerin bir listesini belirtmeniz gerekir. Ardından uygulamaya istekler göndermek ve güvenlik açıklarını aramak için yanıtları analiz etmek için WFuzz’u kullanabilirsiniz.
9 THC Hydra
THC Hydra, Instagram gibi sosyal ağları da kapsayan bir şifre kırma programıdır. Bir bilgisayarda çalıştırılan bir komut satırı aracı olan THC Hydra, Instagram da dahil olmak üzere çeşitli sistemlerde şifre kırma saldırıları gerçekleştirmek için kullanılabilir.

Instagram şifrelerini kırmak adına THC Hydra’yı kullanmak için, potansiyel şifrelerin bir listesine ve bunları araca beslemenin bir yoluna ihtiyacınız olacak. THC Hydra çok çeşitli farklı kimlik doğrulama protokollerini desteklediğinden, Instagram’ın kullandığı belirli kimlik doğrulama sistemini de bilmeniz gerekir. Bu bilgiye sahip olduğunuzda, doğru şifre bulunana kadar her olası şifreyi denemek için THC Hydra’yı kullanabilirsiniz.
10 XNSPY
XNSPY, birinci sınıf bir Instagram şifre kırma aracın olarak bekleyeceğiniz tüm işlevlere sahiptir. XNSPY ile şifresini kırmak istediğiniz Instagram hesabına ait tüm gönderileri görebilirsiniz.

XNSPY, hedef hesaptaki tüm paylaşımların bir yedeğini alır ve mobil cihazların arka planında gizli bir uygulama olarak çalışır. XNSPY ile ilgili tek dezavantaj, programı fiziksel olarak hedef hesabın telefonuna yüklemeniz gerekmesi.

Bir kişinin Instagram hesabını görüntülemek için XNSPY’yi nasıl kullanmanız gerektiğine dair adımlar şunlar:

  • XNSPY’ın web sitesine giderek öncelikle oturum açın, ardından programı hem kendi telefonunuza hem de hedef cihaza kurun.
  • Uygulamanın verileri hedef hesaptan XNSPY’daki panoya aktarması için 48 saat kadar bekleyin.
  • Şimdi cp.xnspy.com‘da oturum açıp oturum açma bilgilerinizi girin.
  • Buradan nanoya gidip Fotoğraflar‘ı (Photos) ziyaret edin.
  • Şimdi Ara (Search) seçeneğine tıklayın.
  • Ardından Instagram’ı seçin ve ‘Bugün’, ‘Bu Ay’, ‘Bu yıl’ veya ‘Tümü’ arasından bir zaman aralığı belirleyin.
  • En son tekrar Ara seçeneğine tıklayın.
Bu yöntemden faydalanabilmeniz için XNSPY’a ücretli olarak abone olmanız gerektiğini unutmayın.
11 SpyBuuble
SpyBubble uygulamadaki tüm aktiviteyi izlemenizin yanında uygulamayı uzaktan tam kontrol edebilmenize olanak tanır. Bunlar bir hackerin takipçi eklemesine veya çıkarmasına, resimlere yorum yapmasına veya uygulamanın ayarlarını değiştirmesine olanak tanısa da bu değişiklikler, kullanıcı tarafından mutlaka fark edilecektir.

Ancak Instagram hesabını takip etmek söz konusu olduğunda, SpyBubble bu listedeki diğer uygulamalar kadar iyi çalışır. Uygulama ile tüm mesajları okuyabilir, paylaşılan fotoğraf veya videoları izleyebilir, kullanıcının iletişim listesine erişebilir, kullanıcı adlarını alabilir ve her mesaj için tarih ve zaman damgalarını görebilirsiniz.

Uygulama son derece güvenlidir ve hedef cihaza yüklendiğinde hiçbir şekilde görünmeyecektir.
12 Hoverwatch
Hoverwatch, Instagram etkinliğini izlemek ve takip etmek için özel olarak tasarlanmış sofistike ve güçlü bir Instagram hack aracıdır. Bu aracın birincil amacı, kullanıcılara Instagram kullanımının çeşitli yönleri hakkında ayrıntılı ve derinlemesine içgörüler sağlamaktır.

Hoverwatch’tan yararlanarak, bireyler kendi Instagram davranışları hakkında kapsamlı bir bilgiye sahip olabilir, çalışanlar veya aile üyeleri de dahil olmak üzere başkalarının faaliyetlerini yakından izleyebilir.

Hoverwatch, Instagram kullanımının çeşitli unsurlarını izleme ve analiz etme becerisiyle öne çıkmaktadır. Kullanıcılar tarama geçmişi, kullanım modelleri ve platform içindeki etkileşimler gibi değerli bilgilere erişebilirler.

Bu araç, Instagram etkinliğine yüzeysel bir genel bakış sağlamanın ötesine geçerek ayrıntılara iniyor ve kullanıcıların, Instagram’ın nasıl kullanıldığına dair bütünsel bir resim elde etmelerini sağlıyor. Instagram davranışlarını izlemek için Hoverwatch kullanan bireyler için bu araç, kendini yansıtma ve kişisel gelişim için değerli bir kaynaktır.

Kullanıcılar, kullanım modellerini ve tarama geçmişlerini analiz ederek, aşırı zaman harcadıkları veya verimsiz davranışlarda bulundukları alanları belirleyebilirler. Bu bilgiyle donanmış bireyler, platformdaki zamanlarını ayırma konusunda bilinçli kararlar verebilir ve daha sağlıklı çevrimiçi alışkanlıklar geliştirmek için çalışabilirler.
SANA ÖNERİM superigram ve uMıbix i kullanmak. Ama hepsine bakmakta tavsiye var(favorim XNSPY ;)BENİM FAVORİM XNSPY ;)
Hocam harika bilgiler emeğiniz için teşekkürler
 

baba4466

Yeni üye
5 Eki 2023
13
0
Bu Uygulamaları Kullanabilirsin;
1 mSpy
Bu Instagram şifre kırma aracının en temel özellikleri, tüm mesajları izleyebilmesi, sohbetleri ve bağlantıları takip edebilmesidir. Birinin Instagram hesabını izlemeye başlamadan önce iki aşamalı bir işlem kullanır. mSpy ayrıca Whatsapp taki mesajların okunmasına, paylaşılan fotoğrafların görülmesine hatta imessage daki mesajları dahi görebilmenizi sağlar.
2 Spyzie
Instagram şifrenizi öğrenmenize yardımcı olacak en güvenilir ve iyi Instagram şifre kırıcı uygulamalarından biridir. Spyzie yi kullanmak için bir hesap oluşturmanız ve ardından uygulamayı kullanmak istediğiniz cihaza yüklemeniz gerekir. Spyzie hem Android hem de iOS cihazlarla uyumlu olarak çalışmaktadır
3 Instagram Password Decryptor
Arayüzü kullanıcı dostu ve kullanışlı olan aracı kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşabileceğinizi düşünmüyoruz. Tüm seçenekleri orta kısımda açıkça görecek, tek yapmanız gereken Kurtarmayı Başlat (Start Recovery) seçeneğine tıklamaktır. Bu andan itibaren geriye bir tek yazılımın hünerlerini sergilemesini beklemek kalıyor.

Kullanıcı adı ve şifre gibi bilgiler, HTML, XML, TXT veya CSV dosyası oluşturularak ayrıntı şekilde karşınıza çıkacak. Ancak bu araç, bir sözlük veya kaba kuvvet saldırısı kullanarak şifreleri kırmaz. Yalnızca web tarayıcınızda bir yere gizlenmişlerse o şifreleri bulabilir.
4 SuperiGram
Tamamen güvenli olan araçtır. Dolayısıyla kullandığınızda yasal sorunlar hakkında endişelenmenize gerek yoktur. İndirme sorunu olmadığı için de kullanımı kolaydır.

Programın bazı temel özelliklerinden bahsetmek gerekirse:

  • Uygulama, hedef Instagram hesabını hacklemek için bir şifre üreticisi kullanıyor.
  • Hedef cihazı hacklemeye ve fotoğrafları, videoları ve diğer medya dosyalarını görüntülemeye yardımcı olur.
  • Bu yazılımın kullanımı ücretsizdir.
  • Basit bir kurulum ve kullanım sürecine sahip olduğu için uygulamayı kullanmak için teknoloji konusunda bilgili olmanıza gerek yok.
5 FlexiSPY
FlexiSPY ile hedef cihazdaki tüm Instagram mesajlarını takip edebilirsiniz. Ayrıca Facebook, Snapchat gibi diğer sosyal medya hesaplarında sorunsuzca çalışır.

Program ile hedef cihazın GPS konumunu görebilir, sesli aramalarını dinleyebilirsiniz. Uygulama gizli modda çalışabildiği için kişi farkında olmadan cihazı takip edebilirsiniz.

Uzaktan izleme özelliğinin de bulunduğu FlexiSPY’ın bazı temel özellikleri şunlar:

  • Gizli modda çalışabiliyor.
  • Fotoğraflara ve diğer dosyalarına erişim elde edersiniz.
  • Keylogger özelliğini kullanır.
  • Konum izleme özelliğine sahiptir.
6 uMobix
Bu program ile hedefteki kişinin Instagram hesabına tam erişim sağlayabilirsiniz. Yalnız programın verimli bir şekilde çalışması için ücretli sürümü kullanmanızı öneririz.

Bu program Android ve iPhone’larda sorunsuzca çalışmaktadır. iPhone kullanıcıları için jailbreak gibi işlemlere gerek yoktur.

Yazılımın kurulumu oldukça kolaydır. Bunun için şu adımları takip edin:

  • İlk olarak, bir abonelik planı seçmeniz ve ödemeyi tamamlamanız gerekiyor.
  • Aldığınız e-postayı kullanarak uygulamayı akıllı telefonunuza yükleyin.
  • Uygulama, takip etmek istediğiniz hesapla ilgili veri göndermeye başlayacak.
  • iOS kullanıcıları, veri güncellemelerini almak ve hedef kullanıcıyı izlemek hedefiçin iPhone’daki iCloud hesap bilgilerine sahip olmalıdır.
uMobix’in temel özelliklerinden bahsetmek gerekirse:

  • Hedef hesaba tam erişim sağlayabilir, hesap içerisinde özgürce gezinebilirsiniz.
  • Instagram mesajlarını okuyabilir, akışını kaydırıp hesabın takipçilerini izleyebilirsiniz.
  • Android kullanıcıları için gerçek zamanlı izleme özelliğine sahiptir.
  • Veri güncellemeleri her 5 dakikada bir sağlanır.
  • 7/24 müşteri desteğine sahip olursunuz. Ekip, herhangi bir sorun yaşadığınızda hızlı bir şekilde çözülmesini sağlar.
7 Aispyer
Aispyer, sosyal medya hesabı üzerinden birisini izlemek için kullanılabilecek en iyi programlardan biri olarak kabul edilmektedir. Bu araç ile hedef kişileri veya çocuğunuzun online aktivitelerini takip edebilirsiniz. Birinin kişisel mesajlarını, fotoğraflarını ve diğer dosyalarını kontrol etmek için de tercih edebilirsiniz.

Bu araç, hedef cihazki telefonda girilen mesajları kaydedebilmek için keylogger özelliğine sahiptir. Aispyer ile bir telefona tam erişim sağlayabilir ayrıca birinin konumu hakkında gerçek zamanlı bilgi edinebilirsiniz.

Bu uygulama ile mesajları, resimleri ve diğer verileri kontrol edebilirsiniz. Dolayısıyla bir Instagram hesabının şifresini kırmak istiyorsanız, Aispyer iyi bir seçim olabilir. Kullanımı kolay ve güvenilir olan Aispyer’i deneyebilmek için 0,50 dolar ödeme yapıp deneme sürümünü elde edebilirsiniz.
8 EFuzz
WFuzz, web uygulamalarını güvenlik açıklarına karşı test etmek için kullanılan bir araçtır. Instagram veya başka herhangi bir web uygulamasının güvenliğini test etmek için kullanabilirsiniz. Bu da herhangi bir Instagram hesabının zayıf şifresini WFuzz ile kırabileceğiniz anlamına geliyor.

Instagram’ı test etmek üzere WFuzz’ı kullanmak için web uygulamasının URL’sini ve uygulamaya karşı test edilecek yüklerin bir listesini belirtmeniz gerekir. Ardından uygulamaya istekler göndermek ve güvenlik açıklarını aramak için yanıtları analiz etmek için WFuzz’u kullanabilirsiniz.
9 THC Hydra
THC Hydra, Instagram gibi sosyal ağları da kapsayan bir şifre kırma programıdır. Bir bilgisayarda çalıştırılan bir komut satırı aracı olan THC Hydra, Instagram da dahil olmak üzere çeşitli sistemlerde şifre kırma saldırıları gerçekleştirmek için kullanılabilir.

Instagram şifrelerini kırmak adına THC Hydra’yı kullanmak için, potansiyel şifrelerin bir listesine ve bunları araca beslemenin bir yoluna ihtiyacınız olacak. THC Hydra çok çeşitli farklı kimlik doğrulama protokollerini desteklediğinden, Instagram’ın kullandığı belirli kimlik doğrulama sistemini de bilmeniz gerekir. Bu bilgiye sahip olduğunuzda, doğru şifre bulunana kadar her olası şifreyi denemek için THC Hydra’yı kullanabilirsiniz.
10 XNSPY
XNSPY, birinci sınıf bir Instagram şifre kırma aracın olarak bekleyeceğiniz tüm işlevlere sahiptir. XNSPY ile şifresini kırmak istediğiniz Instagram hesabına ait tüm gönderileri görebilirsiniz.

XNSPY, hedef hesaptaki tüm paylaşımların bir yedeğini alır ve mobil cihazların arka planında gizli bir uygulama olarak çalışır. XNSPY ile ilgili tek dezavantaj, programı fiziksel olarak hedef hesabın telefonuna yüklemeniz gerekmesi.

Bir kişinin Instagram hesabını görüntülemek için XNSPY’yi nasıl kullanmanız gerektiğine dair adımlar şunlar:

  • XNSPY’ın web sitesine giderek öncelikle oturum açın, ardından programı hem kendi telefonunuza hem de hedef cihaza kurun.
  • Uygulamanın verileri hedef hesaptan XNSPY’daki panoya aktarması için 48 saat kadar bekleyin.
  • Şimdi cp.xnspy.com‘da oturum açıp oturum açma bilgilerinizi girin.
  • Buradan nanoya gidip Fotoğraflar‘ı (Photos) ziyaret edin.
  • Şimdi Ara (Search) seçeneğine tıklayın.
  • Ardından Instagram’ı seçin ve ‘Bugün’, ‘Bu Ay’, ‘Bu yıl’ veya ‘Tümü’ arasından bir zaman aralığı belirleyin.
  • En son tekrar Ara seçeneğine tıklayın.
Bu yöntemden faydalanabilmeniz için XNSPY’a ücretli olarak abone olmanız gerektiğini unutmayın.
11 SpyBuuble
SpyBubble uygulamadaki tüm aktiviteyi izlemenizin yanında uygulamayı uzaktan tam kontrol edebilmenize olanak tanır. Bunlar bir hackerin takipçi eklemesine veya çıkarmasına, resimlere yorum yapmasına veya uygulamanın ayarlarını değiştirmesine olanak tanısa da bu değişiklikler, kullanıcı tarafından mutlaka fark edilecektir.

Ancak Instagram hesabını takip etmek söz konusu olduğunda, SpyBubble bu listedeki diğer uygulamalar kadar iyi çalışır. Uygulama ile tüm mesajları okuyabilir, paylaşılan fotoğraf veya videoları izleyebilir, kullanıcının iletişim listesine erişebilir, kullanıcı adlarını alabilir ve her mesaj için tarih ve zaman damgalarını görebilirsiniz.

Uygulama son derece güvenlidir ve hedef cihaza yüklendiğinde hiçbir şekilde görünmeyecektir.
12 Hoverwatch
Hoverwatch, Instagram etkinliğini izlemek ve takip etmek için özel olarak tasarlanmış sofistike ve güçlü bir Instagram hack aracıdır. Bu aracın birincil amacı, kullanıcılara Instagram kullanımının çeşitli yönleri hakkında ayrıntılı ve derinlemesine içgörüler sağlamaktır.

Hoverwatch’tan yararlanarak, bireyler kendi Instagram davranışları hakkında kapsamlı bir bilgiye sahip olabilir, çalışanlar veya aile üyeleri de dahil olmak üzere başkalarının faaliyetlerini yakından izleyebilir.

Hoverwatch, Instagram kullanımının çeşitli unsurlarını izleme ve analiz etme becerisiyle öne çıkmaktadır. Kullanıcılar tarama geçmişi, kullanım modelleri ve platform içindeki etkileşimler gibi değerli bilgilere erişebilirler.

Bu araç, Instagram etkinliğine yüzeysel bir genel bakış sağlamanın ötesine geçerek ayrıntılara iniyor ve kullanıcıların, Instagram’ın nasıl kullanıldığına dair bütünsel bir resim elde etmelerini sağlıyor. Instagram davranışlarını izlemek için Hoverwatch kullanan bireyler için bu araç, kendini yansıtma ve kişisel gelişim için değerli bir kaynaktır.

Kullanıcılar, kullanım modellerini ve tarama geçmişlerini analiz ederek, aşırı zaman harcadıkları veya verimsiz davranışlarda bulundukları alanları belirleyebilirler. Bu bilgiyle donanmış bireyler, platformdaki zamanlarını ayırma konusunda bilinçli kararlar verebilir ve daha sağlıklı çevrimiçi alışkanlıklar geliştirmek için çalışabilirler.
SANA ÖNERİM superigram ve uMıbix i kullanmak. Ama hepsine bakmakta tavsiye var(favorim XNSPY ;)BENİM FAVORİM XNSPY ;)
Benimerak ettiğim konu bu programlardan hangisi hedef telefona yüklemeden kullanabiliriz acaba
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.