DdoS Saldırısı Yapılacak Hedef Sitede Açık Olması Gerekir Mi?

TheNeferian

Basın&Medya Ekibi
27 Kas 2022
1,462
1,167
є.ค♡
ben dünden bellir bir oyuna saldırı yapıyorum oyun bende gidiyor istanbuldaki arkadaşımı arıyorum oyun devam ediyor onda.Kali linux virtual box ile vuruyorum
Bazıları da biryerlere saldırı yaptığını sanıyor ama sadece kendi wifi sine veya sunucusuna yapıyor yani kendisine ddos atıyor onun gibi birşey olabilir senin yaptığında.
Oyunu nasıl çökertiyorsun?
 

benimaro13

Üye
19 Eki 2023
191
23
ben kali linux kullanıyorum virtual box aracılıgı ile n map ve dirbuster aracılıgı ile atak yapıyorum oyun bende gidiyor ama başkalarında var saldırdıgım ip başka ip ama bana vuruyor.
 

SinyorProfesorS

Kıdemli Üye
3 Nis 2020
2,265
288
Londra
DDoS (Distributed Denial of Service), bir hizmetin veya ağın normal çalışmasını engelleyen, genellikle çok sayıda bilgisayar veya cihazın koordineli bir şekilde kullanıldığı bir siber saldırı türüdür. DDoS saldırıları, hedefin kaynaklarını aşırı derecede tüketerek, hizmetin kullanılamaz hale gelmesine neden olurlar. DDoS Tek başınıza yapabileceginiz birşey değil fazladan cihaz yada ekip lazım DoS saldırısı yapabiliyorsunuz ama eğerki güçlü bir scriptiniz ve makineniz yoksa pek fazla işlemeyecegini söylemek isterim.


+ Botnet
+ Server ile
+ Zombi Ağı İle


 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.