Bazı Bilgilerini Bildiğim Bir Kişiyi Nasıl Bulurum?

VurgunCu34

Üye
31 Ara 2018
73
8
Isim soyisim, il/ilçe ve eski telefon numarasını bildiğimiz kişiyi nasıl bulabiliriz?
(LEGAL OLARAK)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Twixter48

Katılımcı Üye
17 Tem 2016
298
3
Arama motorları ve sosyal medyayı kullanın. Gerçekten sandığınızdan daha fazla bilgiler var. Ve daha yakın bir zamanda bir kişinin ev adresini ismini ve hiçbir sosyal ortam hesabı olmayan aile üyelerini öğrendim.Uzun sürdü ama değdi.

Tek bir motoru kullanmayın.
Örnek ücretsiz Türk Telekom isimden ve ya sadece soy isimden ev telefonu ve bulunduğu adresi veriyor(eğer gizlememis ise ).

Arama motorlarını kullanırken siteye göre arayın ( site:turkhackteam.com).

Yazılım isterseniz Maltego işinize yarar(email varsa telefon numarası ve veya telefon varsa email gibi ona bağlı websiteleri vb.)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.