Uygulama/oyun yapimi

adem baba

Yeni üye
26 Eki 2023
5
0
Merhaba arkadaşlar bu telefondan uygulama yapıp ana ekranda kullanabileceğim bir uygulama yada buna benzer bişi varmı
 

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,325
4,806
Merhaba arkadaşlar bu telefondan uygulama yapıp ana ekranda kullanabileceğim bir uygulama yada buna benzer bişi varmı
Telefondan uygulama yapmak pek mantıklı değil gibi. Özellikle bu iş için gereken sistem gereksinimleri düşünülürse sizi yoracaktır.
Ayrıca başlıkta oyun yapımı demişsiniz, o kısımda da aynı durum geçerli. Bazı basit mobil oyun motorları mevcut ancak bunlarla istenilen verimi alamazsınız tahminen.
uygulama yapıp ana ekranda kullanabileceğim bir uygulama yada buna benzer bişi varmı
Bir de sorununuzu anlamak pek kolay değil. Biraz daha detaylı bir şekilde ifade etmelisiniz. Bu uygulama/oyun ne işe yarayacak?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.