para kazanma yolları

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,321
120
4,775
İnternet üzerinde bir sürü kazanç yolu var ancak onlardan yararlanan kesim, bu iş için çabalayan %0.1 falandır. Kesin gelir elde etmek için fiziksel bir iş daha mantıklı. İlla internetten kazanayım diyorsan, birinin işini yapman gerekiyor. Genelde insanlar yeni bir uğraş öğrenmek istemezler ve bunu zaten bilen insanlardan para karşılığı hizmet alırlar. Ayrıca bir yeteneğin varsa forumun ticaret bölümünü de kullanabilirsin.
 

Crazpos

Katılımcı Üye
9 Şub 2022
338
79
Şimdi eğer üşeneceksen hiç yapma. Daha önce denedim oldu gittim bir blog sitesi açtım çeşitli makaleler yazdım 15 - 20 tane arası ve google adsenseye başvurdum kabul edildi ve bana reklam verdiler. O reklamı yapıştırıdım siteme belirli bir kitlem vardı yardımcı araçlar için siteyi dağıtırıyordum ve birazda seo yaptım az miktar kazanıyordum. Tabi siteni büyütmene bağlı olarak yüksek kazançlar elde edebilirsin. Dediğim gibi bu işi yapıcaksan kazanırsın velaken üşengeçlik varsa hiç uğraşma. Kimse havadan para kazanmıyor adam dolandırmaya bile o kadar uğraşıyor dolandırıyor parasını oradan da kazanıyor :) Yani çabalarsan yaparsın.
 

I AM EAC0D3Rx

Uzman üye
17 Eyl 2023
1,725
20
929
Matrix
bilmeyene mantıksız veya "öyle iş mi olur" gibi geliyor, benim tavsiyem online mmorpg oyunlar. aylık 2 asgari ücret kadar ek gelir elde edebilirsin.

tabi bir oda dolusu cihaz ile bunu 4-5'e katlayanlar da var. 😂
 

Gauloran

Moderasyon Ekibi Lideri
7 Tem 2013
8,207
4
687
belli bir alanda nitelikli degilsen veya torpilin yoksa trde duzgun is bulmak zor. depo magaza tarzi islerde calisarak kazanabilirsin ama butun zamanin gider haftada 1 gun iznin olur. genelde cogunluk ilk soyledigim degilde ikinci ve ucuncu soyledigim sekilde yasiyor. durum bu
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.