Gta V Torrent kurulumu yapamıyorum !

alperensus

Yeni üye
23 Haz 2022
31
7
Arkadaşlar gta 5 i torrentten indirdim 59 gblik dosyayı indirilenlerde setup dosyasını açıyorum diyor 127 gblık yer gerekli. Daha önce indirip kurmuştum fakat o kurulumu yaparken izlediğim videoyu bulamadım. nasıl indirebilirim? şuanda gta 5 12 farklı bin dosyası (boyutları farklı) olarak duruyor bilgisayarda tekrar silip uğraşmak istemiyorum çok vakit alıyor ne olur yardım edin.. ( bilgisayarda 120 gbaytlık yer var ama torrentten indirdikten sonra 60 gb civarına düştü kalan yer o yüzden setupını yapamıyorum..
 

alperensus

Yeni üye
23 Haz 2022
31
7
Oyuna İlk Girdikte Olması Çok Normal. Grafik Ayarlarını Yükselt Veya Azalt Veya Bilgisayarını Aç Kapat Yap, Yada Oyundan Çıkıp Gir.
Hocam şey birkaç kere çık kapa yapmıştım kasınca başlangıç görevinde ilk 3-4 dakika sıkıntı olmuyordu sonra kasıyordu ama şimdi eve gelip saveledim direk başladığı anda kasıyor
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.