Telefon hackleme

Reomg

Anka Team Junior
1 Haz 2023
214
38
Herhangi bir yazılımı usbye atarak ve bu usbyi başka bir iphone markalı telefona takarak. Şahsın galerisi vb. Şeyleri ele geçiren bir yazılkm var mı varsa nasıl yapılır
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,445
996
Merhabalar

iphone için çok zor olduğunu biliyorum illa ki bilgili bir arkadaşımız veya hocamız çıkacaktır. ios dış indirmelere sıcak bakmadığı için biraz zorlayacaktır ama jailbreak varsa işiniz daha kolay olabilir bunun için güncel açıklara bakabilirsiniz yada direkt olarak adamı dövüp telefonu alabilirsiniz biri sanal diğeri fiziksel hack bana sorarsanız ( Opsiyonel )

İyi Forumlar
 

kst132

Basın&Medya Ekibi Asistanı
12 Haz 2023
988
630
Herhangi bir yazılımı usbye atarak ve bu usbyi başka bir iphone markalı telefona takarak. Şahsın galerisi vb. Şeyleri ele geçiren bir yazılkm var mı varsa nasıl yapılır
Merhaba,
Android telefonlarda bu dediğiniz belki olabilir. Ancak iphone bu tür yazılımlara karşı önlemini alıyor. Elbette iphone telefonları hacklemek de mümkün ancak daha zordur.


İyi forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.