Windows 10 cihazım internete bağlanmıyor nasıl çözebilirim?

adanamaz

Yeni üye
18 Ağu 2023
26
6
Windows 10 İnternete bağlanmıyor. Tek seçenek Ethernet gözüküyor ama kablosuz da var internetten video izledim olmadı sıfırladım gene olmadı
Fotoğraf
 

Losemis

Uzman üye
11 Ağu 2018
1,154
363
Windows 10 İnternete bağlanmıyor. Tek seçenek Ethernet gözüküyor ama kablosuz da var internetten video izledim olmadı sıfırladım gene olmadı
Fotoğraf
Selamlar
Yukarıda Bulunan Kullanıcıların Çözümleri işe yaramazsa bunları deneyin;

Fotoğrafı İncelediğimde Bilgisayarınıza Yeni Format Atmışsınız gibi gözüküyor normal şartlarda Sorun Olmaması Gerekiyor Ancak Kurduğunuz İSO Dosyasında Yazma Sırasında Hata oluşmuş olabilir bu sorunun ortadan kalkması için resmi web sitesinden güncel windows 10 iso'sunu indirip farklı bir yazma programı ile tekrar yazdırın.

Eğer Kurulumu "Yükselt" Seçeneği ile yapmışsanız aynı sorun oradada geçerli onun için maalesef USB/CD/DVD'nin herhangi birine yazdırıp Sıfırdan Kurulum Yapmanız Gerekli.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.