Ücretsiz YouTube Abone ve İzlenme Botu Var Mı?

help_23

Üye
20 Haz 2023
200
55
5 dk her yerde
Merhaba arkadaşlar YT kanalim var ve bu kanala bira öne çıkması için bot basıcam ama ücretsiz şekilde nasıl bot basarım önerdiğiniz uygulama veya site var mı
 

kst132

Basın&Medya Ekibi Asistanı
12 Haz 2023
982
622
Merhaba arkadaşlar YT kanalim var ve bu kanala bira öne çıkması için bot basıcam ama ücretsiz şekilde nasıl bot basarım önerdiğiniz uygulama veya site var mı
Merhaba,
Ücretsiz bulmanız çok zor. Ancak bazı sitelerde siz birilerini izleyince ve takip edince size jeton veriyor. Bu jetonlarla da Abone ve izlenme alabilirsiniz.
 

'Albatros

Uzman üye
7 Mar 2023
1,357
875
anka.html
Kanalının büyümesi için bot alacaksın lakin dahada zarar edeceğin hakkında bilgin yok. Sana önerim ilk olarak sosyal medya üzerinde satışı yapılan bot takipçilerin zararlarını araştırmalısın. Organik olarak kasacağın bir kitle alacağın bot hesaplardan kat ve kat daha iyi bir getirisi olacak getiriden kastım daha sağlıklı bir kanalın olacak.
++ alacağın botlar adsense üzerinde para kazanmayı açacağın zaman sana sorun çıkarabilir.
Yinede bunlara rağmen direniyorsan "hayır ben basacağım kimene" diyorsan ücretsiz olarak bulacağın yerlerde genellikle;
- Belirli görev karşılığında (izlenme / abone / yorum) yapan siteler mevcut.
- Belirli sitelerde ise giriş yaptığın her hesap başına 10-15 kredi filan veriyorlardı net hatırlamıyorum. Bu sistemlere açacağın sahte hesaplar ile giriş yapıp kredlerini ise orjinal hesabına abone olarak yollayabilirsin. Lakin uyarımı yapayım; Böyle sitelerde hesap açacağın için açtığın hesaplar birkaç ay sonra 500-600 ve hatta senin tanımadığın binlerce kanala abone olacaktır bunuda bilmelisin.


Tekrar Hatırlatayım: bir konu hakkında iyice araştırma yapmalısın yoksa "iyi olduğunu sandığın lakin köküne kadar zarar olan şeylere yatırım yaparsın."
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.