Otomatik Mail Gönderme Aracı Arıyorum

8 Kas 2021
200
57
Arkadaşlar merhaba oto mail gönderici arıyorum e ticaret sitem için. Oto'dan beklentilerim [email protected]:arda müşteri isimlerini sadece başta Örnek : Merhaba Arda, ... olarak yazması ve [email protected] ' a göndermesi. Birçok araştırma yaptım fakat bu hizmeti ücretsiz bulamadım ücretsiz sağlayan bir servis varsa yardımcı olur musunuz ?
 
8 Kas 2021
200
57
Otomatik yanıt ayarlama
Dosya > Otomatik Yanıtlar'ı seçin. ...
Otomatik Yanıtlar kutusunda Otomatik yanıt gönder'i seçin. ...
Kuruluşum İçinde sekmesinde, işyeri dışında olduğunuzda ekip ve iş arkadaşlarınıza göndermek istediğiniz yanıtı yazın. ...
Ayarlarınızı kaydetmek içinTamam'a tıklayın.
Hocam otomatik yanıt ayarlama değil aradığım şey, elimde maillerin olduğu datalar var onu otomatik olarak benim yerime gönderecek bir otomasyon arıyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.