Hedefe RAT Nasıl Atılır?

F

'Finn

Ziyaretçi
Artık eski nesil uygulamalar iş görmez. Ya daha yeni nesil ratları satın alacaksın ya crack kullanacaksın (ki önermiyorum, genelde kurbanları çalıyorlar :D) ya da kendin kodlayacaksın. En mantıklısı kendin kodlaman, hem kendini geliştirirsin hem de diğer ratlar gibi patlama sıkıntısı olmaz.
 

Lihtg

Kıdemli Üye
15 Mar 2022
2,065
911
lihtgTHT.php
Merhabalar, rat atmak için önce oluşturmayı öğrenmeniz gerekiyor. Bunu basit programlar ile yapabilmeniz mümkün. Şu konuda örnek bir anlatım ve indirme linki var: DarkComet RAT V5.3.1 Kurulumu (Packetriot) + (DuckDns) Kurulumu
Ratı karşı tarafa yedirmek için başka dosyalarla birleştirebilirsiniz veya sosyal mühendislikle ikna edebilirsiniz, tabii ki ratı yaptıktan sonra yedirmek sizin ikna ve hayal gücü yeteneğinize kalmış. Esenlikler.
 

BlackDynamite

Uzman üye
7 Kas 2023
1,084
412
Arkadaslar hiç bir rat eskimez sorun su ki ratlar patlama durumu oluyor bu su içindeki exe dosyasını uçtan uca sifreleyen algoritmalar patlyıyor yeni çıkan ratlarınkide suan patlak satın alıyorlar hemen patlıyor önemli olan sağlam bir fud lazım fud olursa en eski darkcomet nano core bile is yapar darkcomet neden bu kadar konusuyoruz sebebi native dilde yazıldı hiç bir sistemde bir driver net fremwork yada 4.5 3.5 net indirmeden çalısan bisey delphi dili o yüzden iyi ve suan hala darkcomet kullananda çok fudu patlak doğru ama fud yaparsan çok güzel çalısıyor bide eski olduğu kısım sifre çekme oda doğru ama alcağınız yeni ratların sifre çekmesi hergün güncel kalmaz çünkü sistem ler hergün güncelleniyor siz aldınız güncelleme geldi dediniz sifre çekmiyor öyle yani mesela python stealer ları var emprean gibi yada luna grabber gibi bunlar nasıl sistemde python olmadan çalısıyor hiç düsündüzmü adamların sistemde python bile yok tak diye çalısıyor öyle yani native iyidir
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.