Siber güvenlik kaynak nerden bulurum

Lihtg

Moderatör
15 Mar 2022
1,875
789
lihtgTHT.php
Merhabalar, aşağıdaki iki bağlantı aracılığıyla forumumuzdaki eğitim paylaşım kategorilerini inceleyebilirsin. Sertifikalı eğitimler için BTK Akademi ve Udemy platformlarını tavsiye ederim. Esenlikler.
 

S0N4K

Uzman üye
24 Haz 2016
1,267
180
root
Akılda kalması için en iyi yöntem nedir ?
Akılda kalması için en iyi yöntem pratik yapmaktır. Öğrendiğiniz videoyla aklınızda kalmaz, önce videoyu izleyin. Sonrasında kendiniz yapmaya çalışın,takıldıkça açın bakın. Bir süre sonra tamamen öğrenmiş oluyorsunuz. Kaynak olarak da forumun ilgili kategorisinden, BTK Akademi eğitimlerinden yararlanabilirsin. Ayrıca Turkcell'in de temel siber güvenlik eğitimini öneririm. Eğitim sonunda sınava girerek sertifika da kazanabilirsin. Kolay gelsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.