Bilgisayar İçin güncel RAT nereden bulurum?

Dr Toretto

Katılımcı Üye
5 Ocak 2016
383
0
Eskişehir
... Arkadaşlar merhaba tekrardan,

Güncel çalışır bütün kurulumu ile anlatım olan güncel rat arıyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum, saygılar.
 

TueHasan

Yeni üye
27 Mar 2023
30
2
Tukojen, Darkcomet vs artık eskimiş uygulamalardır. Eski dönemde çalıştığı gibi stabil çalışmasını beklemek mantıksız. Onun yerine modlanmış njRat, Venom, Quasar, Async türevi ratlara bakabilirsin. Ya da en iyisi kendin kodla.


Hocam kodlama bilgim sıfır öğrenme zamanım'da sıfır, bu bahsettiğiniz ücretsiz kullanabileğim bir uygulama var mı link varsa atarsanız sevinirim, araştırdım biraz fakat sonuç alamadım.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.