32 Gün Özürsüz 12 Gün Özürlü Devamsızlıkla Kalır mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

destroyerrishere

Yeni üye
17 Kas 2023
45
10
32 Gün özürsüz, 12 gün de özürlü devamsızlığım var. Geç kaldığımdan dolayı 32 özürsüz devamsızlığım oldu ama bazıları da özürlü geçirildi. Bu devamsızlıkla sınıfta kalır mıyım?

ORTAOKUL :)
 
Son düzenleme:

WHITERUBY

Uzman üye
20 Şub 2023
1,661
1,518
🔱
bak kardeşim başka bi' kurumdan arkadaşım okula bu sene sadece 1 ay bilemedin 2 ay gitti. müdürün kıyağı.
sonra bize dediler ki e okul sistemi kapandı isteseler de müdürler devamsızlıkları silemez. ama özürlüye çevirebilirler.
Bu çocuğu 40 gün yok yazmışlardı ama yinede sildirmişler, aklım almadı!
bizim okulda da raporlar verilmişti MEB'e. 30 gün toplamda kalanın isimlerinin olduğu rapor. HEPSİ KALDI. bi' 100 kişi.
kendine şans dilemekten başka çare yok, takdiri ilahi gibi bişey. bol şans!
 

Mamilate

Üye
12 Kas 2023
174
72
Özel okul mu? Ortaokul diye muhtemelen sınıfta bırakmazlar bir de lgs senesi sanmıyorum yani. Ve ortaokulda bu devamsızlık uygulaması geçersizdi diye hatırlıyorum, sen yine de idareye danış ve lgs ne odaklan. Başarılar dilerim :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.