Peşimi Bırakmayan Siberci

15 Eki 2019
218
1
26
hocalarım elemanın birisi beni yaklaşık 7 aydır salmıyo. sim kart üzerine her türlü siteden hesaplar açıyor, illegal şekilde alışverişler yapıyor, elimden geldiğinde hesapları silmeye çalışıyorum engelliyemiyorum. kişi diyarbakırlı, adresi ve ipadresinden eminim. telefonumu kaç kere formatladım bi kurtulamadım. sim karta nasıl erişiyor olabilir yada şirket numarayı 2 kez satmış olabilirmi. polise falanda gidemiyorum cihazımı incelmeye alsalar suçsuz yere benide alacaklar. gözünüzü seveyim telefondan çıkmayan bi virüs varmı acaba
 

Roichue

Asistan Moderatör
31 Mar 2022
1,330
5
847
Millî İstihbarat Teşkilatı
Polise gitmemeniz bir hatadır. Polise gidin hocam, siber suçlarla mücadele olayı inceleyecektir. Durumu olabildiğince detaylı şekilde en yakın karakola giderek anlatın. Ayrıca sim kartınız hakkında bilgi almak için gsm op. müşteri hizmetlerini arayın. Çözüme kavuşmazsa direkt olarak kolluk kuvvetlerimize başvurunuz.
 

RW

'Türk ün yaveri
26 Kas 2020
2,048
19
1,498
Konum
suçsuz yere seni neden alsınlar sen kendinden emin olmazsan zaten şüpheli yerine düşersin madem her yolu denedin bir sonuç alamadım yakınındaki - çevrendeki birisi sana bunu yapıyordur her numara değiştiğinde otomatik olarak oda bilicektir zaten .
sen en iyisi bir savcıya gidip ifade ver korkulacak bir durum yok.
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,416
49
969
Merhabalar

öncelikle kimse sizi suçsuz yere almaz en fazla ifade veriri ve cihazı incelemeye bırakırsınız peki siz eliniz de olan bilgilere nasıl eriştiniz eğer her şeyi yapmanıza rağmen kurtulamıyorsanız polisten başka çare yoktur.

ama illa ki bir şey daha denemek isterim diyorsanız telefonda ki sim kart vs hepsini çıkartın telefonun hiçbir bağlantısı olmadan bilgisayar üzerinden temiz rom atın daha sonra hafıza kartı ve sim kartınızı değiştirin.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.