Oyundayken Sürekli Oyundan Atıyor

Falsolubalgam

Yeni üye
4 Kas 2023
11
0
Sa Arkadaşlar Önceden Lol Oynayabiliyordum Oyundan Atmadan Sistem Aynı Sistem Ama Sonra Atmaya Başladı Pc Sıfırladım Olmadı Hala Atıyor Youtube Deki Herşeyi Yaptım Genede Olmadı
Yardım Edin Lütfen
 

DarqSs

Üye
23 Mar 2018
172
18
Evet, dediğin gibi riot'a bir ticket at fakat durumu biraz detaylı açıkla burada ki gibi kısa kesme çözülür çözülmezse yardımcı olmaktan mutlu oluruz, İyi forumlar.
 

black door

Yeni üye
7 Tem 2023
27
8
Sa Arkadaşlar Önceden Lol Oynayabiliyordum Oyundan Atmadan Sistem Aynı Sistem Ama Sonra Atmaya Başladı Pc Sıfırladım Olmadı Hala Atıyor Youtube Deki Herşeyi Yaptım Genede Olmadı
Yardım Edin Lütfen
1. Sorunun Kaynağını Belirleyin:

  • Ağ Sorunları: Oyun sunucularına bağlantı sorunu yaşıyor olabilir misiniz? İnternet bağlantınızı kontrol edin ve mümkünse kablolu bağlantıya geçmeyi deneyin.
  • Bilgisayar Sorunları: Bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun. Oyunu çalıştırırken herhangi bir hata mesajı alıyor musunuz? Hata mesajlarını not alın ve araştırma yapın.
  • Yazılım Sorunları: Oyun sürücülerinizin ve işletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun. Bilgisayarınızda virüs veya casus yazılım olup olmadığını kontrol edin.
  • Donanım Sorunları: RAM'iniz veya işlemciniz yeterince güçlü olmayabilir. Oyunu çalıştırırken bilgisayarınız aşırı ısınıyor mu?
2. Çözümler Uygulayın:

  • Ağ Sorunları: DNS ayarlarınızı sıfırlayın, modem/roterinizi yeniden başlatın ve VPN kullanmayı deneyin.
  • Bilgisayar Sorunları: Oyun sürücülerinizi ve işletim sisteminizi güncelleyin, bilgisayarınızda virüs veya casus yazılım taraması yapın, oyunun önbellek dosyalarını silin ve oyunu yeniden yükleyin.
  • Yazılım Sorunları: Oyun ayarlarında "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini etkinleştirin, uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyin ve oyunu pencereli modda çalıştırmayı deneyin.
  • Donanım Sorunları: RAM'inizi veya işlemcinizi yükseltin, bilgisayarınızın soğutma sistemini kontrol edin ve gerekirse temizleyin.
 

CH

Uzman üye
28 Ocak 2019
1,966
907
Siber
Bu durum parçalarda sonradan oluşan bir sorun ile gerçekleşmiş olabilir. Eğer parçalarda bir sorun meydana gelmeden bu durum yaşanmışsa, oyun kendini güncellemiş ve sisteminiz yeterli seviyede değil demektir. DirectX güncelleyin ve tekrar deneyin. Sorun devam ediyorsa ticket açabilirsiniz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.