Network Tüm portlarım kapalı.

h2k2n

Uzman üye
30 Ağu 2007
1,004
2
Pentagon
İyi akşamlar. Portlarımı kontrol ettiğimde 80 dahil hepsinin kapalı olduğunu gördüm ama internete girebiliyorum. Bu normal mi?
 

alexandre20

Katılımcı Üye
13 Tem 2022
937
11
737
IN ve OUT yönlerinde kapalı olduğunundan emin ol, ayrıca eğer TCP flaglerinde "established" olanların geçmesine izin veriyorsan 80 portundan ilk paket senden çıkıyorsa hedef ipden de yanıt alabilirsin, o kuralı silersen bağlantı kurulamaz.
aynısını 443 için de yap
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,444
49
995
Merhabalar

portaların dinlendiğinden emin olun genelde ilk başta yapılan hatalar bunlardır ayrıca altyapı değilde çanak vb. şekilde internet alıyorsanız bu sorun internet sağlayıcınızdan kaynaklı olabilir.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.