TurkHackTeam

AXPA
AXPA
Eyvallah.... Şu kesinlikle bilinmeli ki ==> Adaletsiz ve içi boş forum ve topluluklar bana göre değil. Hele belli yaşa gelmiş forum insanlarına "Anaokul Çocuğu" muamelesi yaparak karar verenler hiç değil...
Maveraün Nehr
Maveraün Nehr
Size ulaşabileceğimiz bir platform var mı?
AXPA
AXPA
Var.... Gerçek HaYaT...
Maveraün Nehr
Maveraün Nehr
O halde ev adresi alalım sizden : )
AXPA
AXPA
Üzgünüm ama "ışık evi"m yok malesef... Ancak Hz.Google'da kısa bir araştırma yaparsanız herkes gibi bana ulaşabilirsiniz... :cool:
Maveraün Nehr
Maveraün Nehr
Valla wixsite ile alakalı şeyleriniz var mı :D
AXPA
AXPA
Bazı çalışmalarım oldu :)
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.