TurkHackTeam

'Medusa
'Medusa
ありがとうございます。
kurononyanko
kurononyanko
Yanlış yazmışım düzelttim. Pp hinami değil mi. Hem animeci hem coder. Doğru yoldasın hocam (y) Japonca da kastın mı
'Medusa
'Medusa
PP deki Tokyo Ghoul Animesinden , İzlemeye Daha Başlamadım Ama Karakter Jack Ova adı Altında Geçiyordu Yanlış Olabilir Kusura Bakma Ama Hinamiye Benzetemedim. Evet Hem Animeci Hemde Coder Doğru , Japonca da kasıyorum, Cümlende 2 kanjin yanlıştı fakat anlam çokta bozulmadı merak etme hiragana , katakana bitti 63 tanede kanji ezberledik bakalım devam ediyoruz.
kurononyanko
kurononyanko
Kasıtlı kanji kullandım, yanlışlar hangisiymiş hocam naru ile kita diye tahmin ediyorum(Kasıtlı kanjisini kullandım) :) Rengimi niye kopyaladın hocam :) En sondaki ise özel isim onda yanlışlık yok. Ya hinami ya da eto olması lazım
'Medusa
'Medusa
Renk Ar-Ge Rengi Güzel Ya :D , yanlışlar ise 成 , 来 sanırım çok emin olmayarakla fakat 成 bunun yerine Na getirince cümle toparlanıyor.
kurononyanko
kurononyanko
kitanın kanjisi doğru, lakin kullandığım cümlede kullanılmması doğru değil çünkü cümle hiyu(mecaz) kanji olarak doğru ama kullanılacak yeri değildi. Aferin kasıtlı zarflamıştım. Narunun kanjisi doğru. Yıllar önce japondan öğrenmiştim. Ama japonlar tarafından bile kullanıldığını görmedim. Olsun bi ara teğitlerim yine. N3 ben memnun oldum :)
'Medusa
'Medusa
Oh.. bilmem iyi olmuş kendimi denedim teşekkürler. Bende memnun oldum..
kurononyanko
kurononyanko
Color Kanji Atom'u tavsiye ederim.
Yerli ve Milli çok güzel bir uygulama. Maalesef hakkını bulamayan uygulamalardan birisi. Seviyeni daha da yükseltmek istersen de, neyse onu o zaman tavsiye ederim.
'Medusa
kurononyanko
kurononyanko
bu arada html coder misin? öyleyse bir sorum olacak
'Medusa
'Medusa
Tabiki Elimden Geldiğince Yardımcı Olurum Buyrun
kurononyanko
kurononyanko
aynı masaüstü gui gibi düşün. Textbox koyacaksın, bi tane buton, textboxa girilen string, butona basınca save olacak yani f5 yaptığımızda textboxun içinde en son yazıp kaydettiğimiz görüntülenmeye devam edecek
kurononyanko
kurononyanko
ne denli mümkün? Kafamda projeler var da o yüzden sordum
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.