TurkHackTeam

Dark Heart
  • Sevgi dolu
Tepkiler: 'Chan
Dark Heart
Dark Heart
istersen arkadaş olabiliriz:giggle:
C
'Chan
Neden olmasın 😇
Dark Heart
Dark Heart
senin hakkinda pek bilgim yok kendini tanitirmisin
Dark Heart
Dark Heart
bana guvenebilirsin
C
'Chan
Doğal olarak kendim hakkında detaya giremem. Siz sorun ve ben yanıtlayayım
Dark Heart
Dark Heart
adın ne
C
'Chan
Hacker forumunda olduğumuzdan ve kişisel bilgi vermek forum kurallarına aykırı olduğundan söyleyemiyorum ama chan diyebiliriz.
Dark Heart
Dark Heart
kaç yaşındasın, uzmanlık alanların ne, nerelısın
Dark Heart
Dark Heart
C
'Chan
Uzmanlık alanım bulunmuyor. Biraz ondan, biraz şundan ama ilgimi çeken alanlar elbette mevcut. Sunucu, linux, webmaster vb. konuları yoğun bir şekilde ilgimi çekiyor. Türkiyeliyim 😅 Sizin ilgilendiğiniz veya uzmanlık alanınız var mı?
Dark Heart
Dark Heart
Elbette var,linux,trojen,java,keylogger,python,kodlama ilgimi ceken konulardan biridir vede video oyunlarini severim genelde hile kullaniyorum yinede eglenceli. Arastirmayi ogrenmeyi seviyorum
Dark Heart
C
'Chan
Maşallah diyeyim 😁🤩 Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Dark Heart
Dark Heart
COD MW, CS, DOTA 2, GTA SA, PUBG MOBILE peki sen severmisin oyunlari
C
'Chan
Pek oyun oynamıyorum. Sadece arada bir league of legends oynuyorum
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.