TurkHackTeam

3
32563
İyi. Bugün çok mutluyum. :) Ekran kartım bir hafta önce geldi fakat aynı gün anakartım ram slotunu yaktığım için bozuldu. Dün tamirden geldi, ben de PC'yi kurdum fakat oyun oynayamadım. Bugün çatır çatır oyun oynuyorum :) Senin nasıl?
3
32563
@K3D Ee senin nasıl diyorum cevap ver bi yav ayıp değil mi
  • Beğen
Tepkiler: K3D
K3D
K3D
Allah razı olsun kardeşim. İyi diyelim iyi olsun bakalım :)
  • Beğen
Tepkiler: 32563
3
32563
@K3D derdini söylemeyen derman bulamaz ya, kötü bir şey varsa söyle :) Senden de Allah razı olsun.
K3D
K3D
Hayat yoğunluğu dostum.....
3
32563
@K3D Benim de farklı küçük dertlerim var bazı zamanlar. Seninki kadar büyük değildir ama. Ama sabrediyoruz işte ya, Allah sabredenleri sever :) İnşallah yoğunluğun azalır.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.