TurkHackTeam

X-Code
X-Code
Gecen güzel olsun kardeşim 🤍
EX
EX
Teşekkür ederim hocam. Aklıma geldin dedim bir uğrayayım. Nasılsınız?
  • Beğen
Tepkiler: X-Code
X-Code
X-Code
Eyyyyyvallah. Ben pek girmediğim için hal hatır soramıyorum eşe dosta ama onlar beni unutmuyor ne güzel 🙂 İyiyim dostum ne olsun yaşamaya çalışıyoruz sen nasılsın, hayatın nasıl gidiyor?
EX
EX
İyiyim iyi. Halimize şükür. İş güç yoğunluk devam ediyor. Uğraşıyoruz. :) Eee unutulacak kişi misiniz. Sizinle çalışmak özlendi. :)
X-Code
X-Code
Şımartıyorsun beni EX 😅 Bende özledim seninle çalıştığımız zamanları, mazi güzel anılarla hatıralarla dolu.

~Zaten hepimiz anılardan ibaretiz :)
EX
EX
Gün gelecek birer anı olacağız. O vakte kadar yaşatalım. :) Gün gelir dönersin tekrar foruma hocam. :)
  • Beğen
Tepkiler: X-Code
X-Code
X-Code
Gönüllü olarak yapılan işler arzuların sonucudur. O arzu şuan bende yok, ilerde olurmu bilemem.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.