TurkHackTeam

0xd2
0xd2
sarımtırak bir profil fotoğrafım hiç olmadı siyah ve beyaz kullandım hep. 2018 senesinde (sanırsam daha önce veyahut sonra olabilir) ar-gedeydim. Sidik yarıştırmak gibi bir niyetim yok lakin bazı şeyleri netleştirmek lazım.
kurononyanko
kurononyanko
vardı gibi. her neyse netleşek tek şey, mümkün olduğudur. Hasta belirtileri söyledi, ben de tanıyı koydum. Hatta saatlerce de araştırdım. Buradaki konu tedbir ve şüphecilik ise, o şekilde kafa yordum. Okey? Rengine göre davran madem bir rengin var
0xd2
0xd2
geçmiş olsun umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz paranoyaklık zor iş.
kurononyanko
kurononyanko
sence somut delil olmayan birisine göre fazla net yazmıyor muyum? Bildiğim şeyi söylemem. Savunduğum bazı şeyler var. Yani reversen sökmez (n)
0xd2
0xd2
sizi tanımam etmem ilgimi bile çekmediniz açıkcası lakin beni bu kadar yakından tanıman mutlu etti. niye bana karşı bu kadar kinli(?) yaklaşıyorsunuz onada anlam veremedim lakin size bu konuda iyi eğlenceler dilerim.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.