TurkHackTeam

A
alexandre20
önceki postlarımda bahsetmişimdir cpu'ların nasıl çalıştığından belki hatırlamıyorum şu an
Kruvazör
Kruvazör
@alexandre20 lolsec doğru diyorsa, drone vb üzerine çalışıyorsan konuşmak isterim.
3 senedir rov yapmaktan içim çıktı :D
lolsec
lolsec
@alexandre20 sen bir düşün discord işini uşağım gerçi benim gelme ihtimalim çok düşük çünki aşırı yoğunum bu sene de nasip olursa evleniyorum.
kurononyanko
kurononyanko
anaaa adam evleniyor lennn :D
Kruvazör
Kruvazör
@kurononyanko yalan yapıyor hocam javacıya kız yoğ :D
zehir abi duymasın o hariç xD
  • Komik
Tepkiler: lolsec
lolsec
lolsec
@kurononyanko bizlerde öyle üniversite bitince evlendiriliriz ama ben eğitimime evliykende devam edeceğim. :)
Kruvazör
Kruvazör
la bu arada sıfır şaka 2-3 seneye sözlenirim ben bi arduıno felan takarsınız artık
  • Beğen
Tepkiler: lolsec
kurononyanko
kurononyanko
tüüü. Ağa kodsuz olmaz ya. Benim beynim yanınca zevk alıyorum ben :D Ulan portsuz kelimesini anlatamadık ya iyi mi :D Eskice tabir kullandığım için ayıkamamış.
kurononyanko
kurononyanko
Kruvazör
Kruvazör
@kurononyanko yaşlanıyorsun hocam iletişim zorlaşıyor yavaş yavaş
kurononyanko
kurononyanko
@Coderx37 emin ol yaşlanmak o kadar da kötü değil. Böyle seyrediyorsun uzaktan. İnsanların hatalarını ne zaman fark edecek diye gözlemleyebilyorsun. O kadar da kötü olmadığını düşünüyorum. Ha eğer ki vb6yı diyorsan da hünerlerim eskimez benim 💋
  • Beğen
Tepkiler: lolsec
lolsec
lolsec
@kurononyanko @Napcaz ile lisanlarınız farklı o yüzden anlaşamadınız.
misal almanya da yaşayan birisine e-devlet desen o kişi türkçe bilse dahi zor anlar çünki lugatında yok :D
kurononyanko
kurononyanko
@Coderx37 iletişim en çok dikkat ettiğim şeylerdendir. Bu yüzden yazışmanın iletişim olduğunu düşünmemekle, aksine iletişimsizlik olduğunu düşünüyorum. Düşün bakalım ne demek istedim :)
lolsec
lolsec
@kurononyanko aslında iletişim sadece yazı,söz ile olmuyor aynı ortamda bulunan iki kişi varlığını bilse dahi bir iletişim söz konusuymuş.
senin dediğini pek anlamadım ama yazı ile duyguların ifade edilemeyeceğini mi söylüyorsun?
kurononyanko
kurononyanko
Aksine yazı benim iletmek istediğimden daha çok senin kendinin yorumladığına daha fazla kayıyor ve yanlış anlaşılmaları daha fazla doğuruyor.
Kişi kendisini kaptırırsa manipule bile olabiliyor. Nerden mi biliyorum zamanında burda çok mod manipule ettim(S C B zamanlarında). Yada kız manipule ettim.
Duyguların ifade edilememesi de sebeplerden birisi tabiki.
lolsec
lolsec
@kurononyanko bence kişi ile ilgili bir durum misal az öncede dedim lugat,dil yapısı burada çok önemli.
misal kuran ile ilgilenirsen yorum yapabilmek için eski arapça lisanında gelişmen gerekiyor çok farklı bir lugat.
kurononyanko
kurononyanko
Dil yapısı tabi önemli(Japonca bilen biri olarak anlayabiliyorum ). Dikkat etmeye çalıştığım yazışma dilinde insanı tesirine alma & alamama vs durumları daha yoğun olduğu.
Mesela coderx37ye ne yazarsam yazayım vb6 dediğim sürece bana yaşlı diyecek :D Biraz abartı örnek gibi oldu. Yani adam benimle iletişimin zorlaştığını ifade ediyor. İletişime delice önem veren birisine :) Keza "portsuz" kavramı kavramdır. Bu yüzden mi yaşlı oluyorum :D
lolsec
lolsec
@kurononyanko bu iletişim konusunda baya çalışma yapmış bir kişi olarak şunu diyebilirim ki düşünme şekli iletişimi çok etkiliyor. senin zihinindeki ile onunkisi farklı sözlü desende yanlış anlayacak.
aklıma şey geldi afrikda bir kabile dilinde rakam ve sayılar yokmuş bunlara sayma işini bir türlü öğretememişler çünki dil yapıları buna müsait değilmiş :)
lolsec
lolsec
kurononyanko
kurononyanko
ne diyeyim. adam uzun uzun yazmış harbi takdir ettim.(napcaz) @lolsec hocam benim de yazılı & sesli & ve yüzyüzede olan iletişimlerdeki olayı aktarabilme özüne baktığımda;
Maalesef yazılı, beni çok yıpratıyor. cidden. Hele ki günümüz gençleri. Vahim durumdalar. Nelere şahit oldum bi bilsen. "Hasta lan bu" diyebileceğin düzeyde o kadar andaval beyinler oluşmuş ki. Yazık ki ne yazık.
  • Beğen
Tepkiler: lolsec
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.