TurkHackTeam

'Anka
'Anka
Şifreyi patlatın adminim 😅
LOEN
LOEN
ankaredteamshell!1234
Bermuda
Bermuda
Bence şifreyi verir diye düşünüyorum :)
  • Beğen
Tepkiler: LOEN
'CaptainKanka
'CaptainKanka
Begendiysen yeni versiyonu çıkaralım abi :)
Bermuda
Bermuda
şu yazılımı test ediyorum da bakalım bulacak mı diye test etmek istedim
'CaptainKanka
'CaptainKanka
abi bende merak ettim bakayım. Benim shellde de tarayıcı var ama sadece bulunduğu dizini tarıyor belirli kurallara göre. o taraf geliştirilirse ve bu gibi programa dökülse sektörde iş görür mü?
'CaptainKanka
'CaptainKanka
veya kaynak koda erişim varsa o parametreleri ekleyelim programa benim shelldeki tarayıcı baya etkili. internetteki çoğu shell i buluyor. aynı dizine atıp exploitteki tarayıcıyı dene istersen
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.