TurkHackTeam

Sheldon
Sheldon
Dönmek de denmez, evrmleşmek daha doğru olur. Neler oldu? Son 6 ayda hayata bakışını değiştiren nedir?
green.php
green.php
Atama bekleyen öğretmenden kastın ne?
green.php
green.php
Senin nick'ini ben nereden hatırlıyorum, beraber çalıştık mı?
green.php
green.php
Ben asla bilgi paylaşmada cimri olmadım, hep olduğum yeri eğittim ve yükselttim. Bu forumda şu anda benim eğittiğim 6-7 tane yönetici var :). Ben şimdiye kadar forma açık eğitim vermedim ekip dahilinde eğitim verdim ve bunun da kendimce haklı nedeni var. Forma açık eğitimde bilgi paylaştığın kişinin hangi fikre hizmet ettiğini bilemezsin.
Onun haricinde 6 aylık ayrılma meseleme gelirsek...
green.php
green.php
Altı aymı, bir senemi ve ya daha fazlamı hatırlamıyorum. Benim farklı planlarım vardı ama böyle olması gerekti ve bende planlarımı değiştim.
green.php
green.php
Yoğunum, zaman buldukca buraya giriyorum. Bir senedir burda yokum evet ama burasıyla benim bağım tam olarak kopmadı hiç bir zaman.
Burda sevdiğim kişiler ve onlarla manevi bağım var. Mazide kalan güzel anılara hatırlamaya iyi geliyor burası.
green.php
green.php
Burda gençler var ve o gençlerin hayelleri var, gençler ve onların hayalleri bana umut veriyor. Yeni nesil ve gençler bangır-bangır geliyor. Ben gençken benim kolumdan tutan başka bir genç olmadı.. Yaşlı bir profesör girdi hayatıma okadar 😄😄. Bir genç olarak gençlere yol göstermek, destek olmak mutluluk verici.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.