TurkHackTeam

Ç
Ç1nk0
Ulan hep şu yönetim'de belirli şahıslardan şikayet geldi hanginiz çıkıpta bu üyenin sorunun çözümü için şu şikayet ettiği herifin yapısına bakalım, nasıl davranıyor acaba millete diye. Bunu hiç kimse yapmadı, hep yanı başınızdakileri savundunuz, bir tenzil, bir ceza kimseye çekilmedi herkes haksızlığını alıp başını çekti gitti.
Memati'
Memati'
Varsa bir şikayetiniz, kanıtıyla beraber gelin, ben tutanak tutarım. Bu işler oraya buraya post atıp ZM yollamakla olmuyor. Her türlü tavsiyeniz, isteğiniz, şikayetiniz değerlendiriliyor. Yasaklanıyorsunuz alttan alıyoruz af çıkartıyoruz, problem yaşıyorsunuz çözmeye çalışıyoruz, daha ne istersiniz? Mesele karalamak değil, yapıcı olmak.
Ç
Ç1nk0
Yapıcı olacaksanız her iki tarafın düşüncesine sahip olmalısınız. Alttan almak, "yavrum benim sen burada istenen birisi değilsin" Demek ise, eyvallah.
Memati'
Memati'
Ve, önce adab-ı muaşeret kurallarını öğrenirsen sevinirim. Ben sana "lan, ulan" ve benzeri kelimeler kullanmıyorum. Dolayısıyla sende "Ulan" tarzı bir üslup kullanamazsın. Akranım mısın? Askerliği beraber mi yaptık? Üslubunuza dikkat edin.
Ç
Ç1nk0
Siz belki olgun bir insan gibi düşünebiliyor olabilirsiniz, ve diğerlerinin de sizin gibi olgun olduğunu düşünüyor'da olabilirsiniz, ama bir kişiye karşı bir topluluğun düşüncesiymiş gibi sözler söyleyip istenmediğini duyurmak, olgunluk meselesinden çıktığını da biliyorsunuz, kendi kinini dayanışmalı bir fikirmiş gibi karşıya vurgulamak nasıl bir olgunluktur, kime yakışır bu, üstelik bu tür şikayetler kulüpler sorumlusunun aleyhine ilk kez gelmiyor.
Ç
Ç1nk0
Beni ilk tespit ettiğiniz zaman birşey denmiyor, tam kulüp'de kendimi geliştiriyorum, kulübe katkı sağlıyorum, kimseye birşey yapmıyorum, lider sorun yapmıyor, kulüpler sorumlusunun herhalde keyfi gelmiş beni kulüp'den çıkardı, neden önceden çıkarmadığını soracaktım vereceği cevap kaçınılmaz bir kaçamak cevap olacaktı.
Memati'
Memati'
Dikkat çeken sizsiniz, alenen yönetime laf giydirmek ortalık karıştırmaktan öteye gitmez, çözüm böyle olamaz. Siz kuralına uygun burada olduğunuz sürece, barınmanıza kimse mani olmaz zaten, yan hesabınızla geliyorsunuz oraya buraya laf sallıyorsunuz, yapmayın bunu, kalitenizi düşürüyorsunuz.
Ç
Ç1nk0
Yan hesapla geliyorum, üdy'den birinden teklif aldığım için. Hem kendimi geliştirip bilgime bilgi katmak için, hemde forumun bir yerlerinde katkım olsun diye. Gidin sorun kulüp liderine, bakın hesabın tüm geçmiş postlarına kulüp'den atılmadan önce bu hesap'da kime ne demişim.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.