TurkHackTeam

'CaptainKanka
'CaptainKanka
Hoşuma gitti hiç boş durmazmısın sen :LOL: baya bi inceledim fixlemeyi düşündüm kaptan reis top atarsa anlatiriz :)
P4$A
P4$A
her zaman her yerde. Abi boşsan şu benim sana attığım projeyi halledemedik kafayı yicez en son, bir ara bir baktım yazdığım kod da bozuldu sonra ellemedim.
'CaptainKanka
'CaptainKanka
Socket bağlantısını dedigimle yaptınmı? Dışarıdayım da eve gecince bakarim tekmisin projede
P4$A
P4$A
full tek yazdım buraya kadar da, o socket yapısını anladım desem yalan olur, örneği de yok o kaynakdan başka hazır projede kullanılan patladım.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.