TurkHackTeam

Maveraün Nehr
Maveraün Nehr
Bu sorunun cevabı aslında aynı zamanda yapıcı bir yorum yapmak gerekirse diğer takımlarda göstermiş olduğun performansa da bağlı çünkü aynı anda (örnek vererek konuşuyorum) hem mavi takım hem basın medya hem de dil takımında olunca hepsini birden yürütmesi, hepsine farklı anlamlar yüklemesi senin için o kadar zor ki zamanında gördük... Peki aynaya bak ve sor kendine sen kendini nerede gördün ve nerede görmek istiyorsun?
B
ByFelez
Haklısınız zamanında çok gereksiz şeylere kalkıştım, şuan dönüp bakınca hem utandığım hem de İnternational Team de yaptığım işlerden dolayı gurur duyduğum bir forum geçmişim var. Şöylede bir şey söylemek isterim, en çok Blue Team de stres olmuştum. O alana ilgim olduğu için transfer talep etmiştim ve kabul edilmişti. Diğer hocalarıma göre çok bilgisizdim @xKemikkiran hocam ilgileniyordu hata yapmaktan çok korkuyodum ama en çok orada keyif almıştım..
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.