TurkHackTeam

'Ra
'Ra
Teşekkür ederim son projemle alakası yok ama ben sana kısaca mantığını anlatayım eğer açabilirsen black hat için güzel konu olur diye düşünüyorum.
'Ra
'Ra
Şimdi 2019 - 2024 arası alarm panellerinde (tam marka ve model vermeyeceğim en azından açık alanda) genelde panel haberleşme numaraları 300 ile 600 Arasında olur ve bunların transmitter yazılımları herkese açık bir şekilde bulunabilir zaten sirene bakarak bile kaç yılına ait olduğunu anlayabilirsin istisnalar hariç bu yazılımlar , devre kartlarını bulduktan sonra yapacakların şunlar.
'Ra
'Ra
şimdi mantık olarak düşünürsek zamanlayıcı devresi transmitter ve alarm hata kodlarını verdim say sana merkez haberleşmeli alarm sistemlerinin 10 m yakınında olduğun zaman transmitter ve zamanlayıcı ile karta sürekli göndereceğin hata " Kapak açılma" hatası olacaktır
genelde haberleşme merkezleri bu sinyali 5 kereden fazla aldıklarında paneli geçici olarak sustururlar ve ekip gönderirler ( kendimden biliyorum ) bizim burada ki amacımız basit bir devre ile bu hatayı panele verdirtmektir.
'Ra
'Ra
lehim tarafını bildiğin için sana bağlantı kısımlarını anlatmayacağım ama bunu başarabilirsen gayet iyi bir konu ve THT adına güzel bir içerik çıkacaktır hatta geliştirebilirsen bir hack aracı olarak görülebilir yardım için bence en iyi hocalarımız @'ReDLiNe ve @Kruvazör hocalarımızdır eğer aklına yatarsa bunu gerçekleştirebilirsin benim için önemi kalmadı artık bu konu ve projenin.
'Ra
'Ra
İyi forumlar diliyorum sana eğer bir sorun olursa bana dm atabilirsin aktif olduğumda bakarım
aslnbkr27
aslnbkr27
Teşekkür ederim hocam bu projeyi yazdım bir kenara.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.