TurkHackTeam

WHITERUBY
WHITERUBY
Uyduruk bir grafik çizersen o x değerini kendin belirleyebilirsin.

Adam hayatın her yerinde. Meal için rica ederim.
WHITERUBY
WHITERUBY
@Trenbolone bu kız bişey anlamadı galiba, adam olmaz bundan.
Trenbolone
Trenbolone
Kızın suçu yok sen eksik anlatmışsın.
Mania kardeşim öncelikle youtube'a giriyorsun ve arama kısmına türev yardımıyla fonksiyon grafiği çizmek yazıyorsun. Buders abimden videoyu izleyip öğreniyorsun. Artık mükemmel, kusursuz uyduruk grafikler çizecek hale geldin. Daha sonra ruby biraderimin dediği yöntemi uygulayabilirsin.
Trenbolone
Trenbolone
Ruby biraderimin demek istediği;
Kendine ait bir fonksiyonun ( kuralların ) olsun, bu fonksiyona göre türev yardımıyla fonksiyonunun grafiğini çizerek çevrende olması gereken x'leri ve y'leri sen belirleyebilirsin.
WHITERUBY
WHITERUBY
Hıh, şaşırtmıyorsun bra.
Eline sağlık, copypaste yap bunu konu olarak aç. İbretialem olsun.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.