TurkHackTeam

B
'Box-Boy
şifre sıfırlamada forumdaki bütün hesapların şifrelerini sıfırlamadıysanız sıkıntı yok dicem de onuda diyemiyorum :) bilen biliyor. neyin ne oldugunu. bana eğolu diyorsun konuyu çöpe taşıyorsun zorunuza giden bişey yoksa neden çöpe taşıyon. demek ki dogru yere parmak basıyoruz. kimse görmeden kaldırıyorsunuz...
B
'Box-Boy
hangisi neye fayda. 1 senelik üyelik diyorsun git sor adminlerine Stealer hesaplar için 2 sene önce söylediklerimi sana anlatsınlar.
burada yazık olan ne biliyormusun. Her zaman bunun altını çiziyorum. bilgili insanları değil yalakaları ekiplere doldurmak. yazık olan şey bu. butün forum tutturmuş. Forumculuk öldü. kime göre neye göre.
Mirliva
Mirliva
Konu taşımakla egoist olduysak... Çöpe alım sebebi belirtilmiş orada. Ekstra not da düşmüştüm alta ss alabilir paylaşabilirsin diye konuda altta renkten görülmemiş, gözünden kaçmaz sanıyordum:) Yaptığın bir yanlışı anlatarak üstüne yöneticileri suçlamaya çalıştığın bir konuya "Eyvallah" mı diyecektim yani? Elbette çöpe taşıyacağım. Hatta çöpe taşıdığım için ayıbını bile örtmüşüm diyebiliriz.
Mirliva
Mirliva
Yine söylüyorum, bir bildiğin varsa açıkça söyleyebilirsin. 1 senelik üye lafının adresi başka. Ekiplere üye alımında belirli yöntemler, skill setler mevcut, onlara göre hareket ediliyor. Forumculuk ölmüşse de hangi tarafta olduğumuza bakmak lazım: toprak atan mı; hayatta tutmaya çalışan mı?
B
'Box-Boy
2xhies8.png
böyle bişeydi sanırım. not demi :D

tamam bu espiri idi.
B
'Box-Boy
tamam açık açık söyleyim hani diyorsun ya "Ekiplere üye alımında belirli yöntemler, skill setler mevcut, onlara göre hareket ediliyor. " php bilmeyen blue ekibimi olur ? bu shelli temiz mi diye forumda eski yöneticilerden çok da samimi oldugum bir arkadaşıma sordular. geldi bana dedi nabayım bunu bende 1 2 gün beklet sonra temiz de dedim.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.