Mirliva
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
5,909

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Bir kurt sever olarak buda benden olsun hocam, tarzınıza hayranım. :)

    gdxnbxc.png
    'Mirliva

    Tasarım Ekibi Direktörü

    nasip olurmu :)
    Mirliva
    Mirliva
    Umarım bir süre daha olmaz. Benim direktör olmam demek, mevcut direktörümüzün, direktörlüğü bırakması demek. Zaten tasarımcı sayımız azaldı, bu ortamda kimseyi kaybetmeyi göze alamam :)
    Merhaba Mirliva hocam, eşsiz liderlik yetenekleriniz ve yaratıcı vizyonunuz, ekibiniz için büyük bir katkı sağladığını görüyorum. Yetenekli tasarımcıları bir araya getiren ve ortaya çıkan sonuçlar, gerçekten fevkalade. Sizin liderliğiniz altında çeşitli projelere sanatsal bir bakış açısı ve estetik bir dokunuş ekliyorsunuz bence. Ekibinizi motive eden ve kendinizi sürekli geliştiren bir lider olduğunuz için sizi takdir ederim. Bana kattığınız her şey için teşekkürler. Saygılarımla...
    Mirliva
    Mirliva
    Ego tatmini için teşekkürler. Fakat bir yapay zeka yerine senin iyi ya da kötü gerçek düşüncelerini tercih ederdim açıkçası.
    'Anka
    'Anka
    Yalnız şöyle bir şey var hocam aslında ben kendim yazdım ama bende şöyle bir huy var yanlış olmasını pek seven biri değilim. Ben yazdım şimdi her mesajda bunu kullanıyorum. Mesela bir mesaj yazdığım zaman mutlaka bir yapay zekâya o metni atarım işte varsa hata düzeltsin diye. Bende yine dün attım dedim bu metinde hata varsa düzelt o da hem düzeltti hemde benzer cümleler oluşturdu. Yani normaldir yapay zekâ metni olduğu. 🙂
    Hayatta en zor şey nedir bilir misiniz?
    Ben söyleyeyim sevdiğin birini kaybettikten sonra onunla konuşamamaktır. Kalp acıyor, sessizlik deli ediyor.
    Mirliva
    Mirliva
    Allah yaşatmasın kimseye diyeceğim de elbette kaybedeceğiz sevdiklerimizi tek tek. Belki onlar bizi kaybedecek.. Unutmak büyük nimet aslında...
    'Anka
    'Anka
    Kaç defa denedim unutmayı ama beceremedim. Yalnızlığının enkazında kaldım
    Selamlar, nasılsınız hocam? Uzun zaman oldu beni uyarmayalı...😁😅😅
    Grimner
    Grimner
    Ben de uzun zamandır uyarı almıyorum. 🗿🗿🗿
    Umarım bunun sebebi uslu bir mod olmamdır. 👉👈
    WHITERUBY
    WHITERUBY
    Yok bence senin gibi bir mod tekrar döndüğü için hocamızın kimseyi uyarmasına gerek kalmamıştır. Böyle de işini güzel yapıyor özmod'um!
    Grimner
    Grimner
    Sende hacker olarak döner misin acaba 😎
    Tüm gün çalışıp, bahane uydurmadan bir de forumda duran koca yürekli Mirliva hocam benim.
    Nasılsınız hocam? Ayrıca robotik bölümü hoş bir ek oldu hocam, elinize sağlık.
    Mirliva
    Mirliva
    İyiyim, teşekkürler. Bölüm tamamen @Coderx37 'nin fikir ve düzenlemeleriyle yeni kategorisinde hayat buldu. Onun ellerine sağlık..
    Kruvazör
    Kruvazör
    Estağfurullah hocam.
    Sizin yönlendirmeleriniz sağolsun güzel bir çalışma oldu :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. Ogehan
  2. Gauloran
  3. QuatrexDefacer
  4. Feqtico
  5. нydrαтнαlleѕ
  6. kst132
  7. Trenbolone
  8. 'GonzaLes
  9. klamhat
  10. JİTEM
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.